Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kinek mit vesztek ajándékba?

Kinek mit vesztek ajándékba?

Figyelt kérdés

Én idén mindenkinek egyedi lábtörlőt csináltattam a kisállatainak képével.

Természetesen az apróságokon kívül: csoki mindig van, az kötelező, de csak a jó minőségű és a legnagyobb dobozos. Ezenkívül 2024-es naptár, édességek, és egy halom apróság egyben, amit egész évben gyűjtöttem: reklámtollak, hűtőmágnesek, kisebb röviditalok, amiket én is kaptam, stb.

2023. dec. 16. 23:37
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
0%
Semmit. Ilyen árak mellett. Eleve sem ünneplem a karácsonyt. A múltkor szóltam a szomszédnak hogy kapcsolja ki a karácsonyi zenét. Úgy fel volt háborodva.
2023. dec. 17. 10:33
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi sem szar, amit kapok

Akkor miért nem becsülöd meg, miért adod tovább???

2023. dec. 17. 10:35
 13/24 A kérdező kommentje:

Mert sokfelé kell adnom, és fizetésből élek.

Ha szerintem is sz.ar lenne, nem adnám tovább. Csak a jót adom tovább.

A továbbadás nem ördögtől való ám, és nem is a figyelem hiányát jelenti!

Igen, van olyan is, de fogadd el, hogy vannak kivételek.

2023. dec. 17. 10:51
 14/24 anonim ***** válasza:
92%
Azt írod, körbeértek az ajándékok. Az bizony a figyelem hiánya, mert mind tettetek arra, a másik minek örül, mit szeretne.
2023. dec. 17. 10:53
 15/24 A kérdező kommentje:

A kérdésre is válaszolna valaki?

Idáig nem sok válasz jött rá.

2023. dec. 17. 11:03
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
Azért ez a reklámtoll, hűtőmágnes stb, tényleg a legtöbb embernek csak felesleges vacak, hiába is sértődsz meg. Nem az hogy továbbadod, meg nem is mert értéktelen, de tényleg kicsit gáz, hogy ilyen reklám termékek. Egyébként én is kaptam már kb.500 forintos dolgot, teljesen őszintén örültem neki, mert tökre tetszett. Szóval nem az értéken múlik feltétlenül. A lábtörlő nem rossz ötlet szerintem. Amúgy én ezeket adom idén a családban:könyv, színházjegy , tv-okosító, édesség, táska. Gyerekeknek olyan játék, amire vágyik.
2023. dec. 17. 11:40
 17/24 anonim ***** válasza:
88%

Nagyobb gyerekeknek azt, amit kértek, elektronikai kütyüt. (pl új telefon)

Felnőttnek semmit.

Nyugalmat, békét, csendet kérek ajándékba és adni is azt a legjobb.

2023. dec. 17. 11:57
 18/24 anonim ***** válasza:
97%

"Mert sokfelé kell adnom, és fizetésből élek".

De miért kell adni, felnőtt embereknek miért nem jó, ha nem ajándékozgatnak egymásnak hülyeségeket? .

Ha körbeért egy ajándék, akkor mi értelme annak, hogy adogatjátok, miközben senki nem használta?

2023. dec. 17. 13:45
 19/24 anonim válasza:
0%
Ha a barátnőmmel már együtt laknánk, akkor vennék neki ajándékba egy cuki kicsi rózsaszín vibrátort. :) és egy szexi harisnyát
2023. dec. 17. 15:24
 20/24 anonim ***** válasza:
84%
Mi az élményajándékok híve vagyunk, idén is pl. egy jobb étterembe szóló vacsorakupont, színházjegyet, finomságokból készült kosarat adunk.
2023. dec. 17. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!