Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hányan laktok és kivel tudtok...

Hányan laktok és kivel tudtok karácsonyozni?

Figyelt kérdés
kikkel élsz most,hány éves vagy,kihez mentek karácsony vagy szilveszter környékén és kik jönnek hozzátok?
2023. dec. 13. 04:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

25 éves vagyok, párommal élek együtt.

24én vacsorára megyünk a szüleimhez, 25én én dolgozom, párom a szüleinél lesz, és munka után én is megyek oda vacsorára.

26ára semmi különöset nem tervezünk.

Szilveszterkor pedig mindketten dolgozunk

2023. dec. 13. 05:34
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Egyedül. Senkim nincs.

Egyébbként dolgozni fogok karáncsonykor is és szilveszterkor is.

2023. dec. 13. 06:58
 3/14 anonim ***** válasza:
65%
Párommal élek, 30 fölöttiek vagyunk. Nem ünnepeljük a karácsonyt. Párom biztos megy az anyjáékhoz, én már nem tartom velük a kapcsolatot (hosszú unalmas sztori). Amíg szabad lesz az én anyámat is meglátogatjuk. Hozzánk remélem nem jön senki, max a tesói.
2023. dec. 13. 08:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
29, kulon elek kulfoldon. Szombaton hazamegyek, szüleimmel, batyammal leszek
2023. dec. 13. 10:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

21 vagyok, szülőkkel, tesóval karácsonyozunk 24-én

Távkapcsolat miatt párommal és családjával 23-án tudunk karácsonyozni

25-én az én nagyszüleimhez megyek, 26-án szintén

Szilveszter mindig baráti társasággal telik, jelenleg nálunk, de ez évente változik, éppen kinél gyűlünk össze

2023. dec. 13. 11:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

34 éves vagyok, párommal élek kettesben.

24-én átmegyünk az én szüleimhez, ott töltjük a szentestét 4-en.

Párom szülei nem élnek már.

Másnap vagy 26-án megyünk párom tesójáékhoz. Ott alsó hangon 10-en leszünk: hárman vannak tesók + párok + a gyerekek.

2023. dec. 13. 13:17
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
48 éves vagyok, a férjemmel élek külföldön. Itt nem ünneplik a karácsonyt, mi is dolgozni fogunk. November és március között szabadságot nem lehet kivenni.
2023. dec. 13. 14:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Párommal ketten vagyunk, én 39, ő 41. Szenteste kettesben leszünk az biztos. Apukám és tesóm (jelenleg szingli) jönnek egyik nap, másik nap valószínűleg mi megyünk párom testvéréékhez. Náluk vannak gyerekek is, az ő családjuk általában ott gyűlik össze. Szilvesztert még nem tudom, nem vagyunk nagy bulizósak, de most lenne kedvem hozzá. Majd meglátjuk.
2023. dec. 13. 21:33
 9/14 anonim válasza:

Hárman vagyunk.

Karácsonyozni először az én családomhoz megyünk, unokatesókkal és mindenkivel (14 és 20 fő között, még nem biztos, hogy mindenki jön), aztán a férjem szüleihez (9 fő).

Utána két ünnep között lesz egy bensőséges karácsony az én családommal (5-10 fő) és egy nagy családi karácsony a férjeméknél (14 fő).

2023. dec. 14. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Párommal és szüleimmel lakok. Négyesben lesz a Szenteste, még mamámhoz valamikor átmegyek.

A Szilveszter éjt legtöbbször animés csapattal tartottam, valamennyire most is onnan próbáltam egyeztetni. De sajnos szétszéledt a csapat és most csak egy lány jön a párjával. Valamikor nálam volt buli, valamikor elmentünk beülni valahová. Két dolog biztos: társasjáték és párom. :-) Egyikük vezet egy japán éttermet és zárt körűen ott leszünk. Emellett talán egy pajtim is jön. A vezető lánnyal együtt öten vagyunk biztosak, egy kérdőjel.

35/F

2023. dec. 14. 11:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!