Van valamilyen karácsonyi "hóbortod"...?
Figyelt kérdés
Én pl. advent idején mindig megnézem a Diótörő c. balettet...2023. dec. 7. 04:19
11/29 A kérdező kommentje:
10-es:"Nem tudom, mennyire hóbortok"
Idézőjelben van...
;-)
2023. dec. 12. 18:11
12/29 anonim válasza:
Megnézem a karácsonyi vakáció című filmet
13/29 Aurora6891 válasza:
Még izoláltabbá válok.Ha elül a vihar picivel kijjebb jövök
14/29 anonim válasza:
A Holiday szerepelt egy könyvben ugyanígy, hogy a karakter mindig megnézi. :-)
Biztos, hogy magyar ifjúsági. Talán Leiner Lauráé. Esetleg Mindig Karácsony.
15/29 anonim válasza:
Kettesben szeretünk karácsonyozni, és az új évet várni. De ebbe nagyon gyakran beleszólt a rokonság, mind hozzánk akar jönni. zabálni, mert a párom úgy főz, mint egy mesterszakács! Ennek érdekében egy ideje, mióta a gyerekeink már szívesebben vannak a barátokkal, vagy a választottjukkal mint velünk, bevezettük, hogy elutazunk valahova "nyaralni". Igaz, hogy ott is van nyüzsgés, de a szállodai szoba csendes, kettesben pezsgőzgetünk, a város is kiürül, ha az időjárás engedi, jót sétálhatunk. (Gyula és Héviz a két kedvencünk) Így elkerüljük a napokon át tartó főzést, sütést.
16/29 A kérdező kommentje:
#15 Hogy botlottál ide...?
jan. 19. 18:57
17/29 anonim válasza:
16#
Mi ebben a furcsa? Küldik a gépemre a linket.
Talán egy kicsit későn szóltam hozzá, mert elmúlt Karácsony, de most volt időm.
Hóbortnak tűnhet amit teszünk, és leírtam a háttérben lappangó okokat.
18/29 A kérdező kommentje:
17-es:"Mi ebben a furcsa?"
Az, hogy Vízkereszt után majd' két héttel válaszolsz egy karácsonyi tematikájú kérdésre...?
jan. 23. 06:45
19/29 anonim válasza:
Mi megnezzuk a Kelekotya karacsonyt. Sutunk mezeskalit.
20/29 anonim válasza:
Nálunk am februar kozepeig tart a karacsonym
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!