Aki karácsonykor is dolgozik az milyen munkát végez?
Figyelt kérdés
Orvos, rendőr, tűzoltó tudom, de ezeken kivűl.2023. nov. 9. 21:46
31/35 anonim válasza:
Egy-két elvetemült autószerelő. Van a csalàdban aki tavaly december 24-én este 10kor mászott haza a műhelyből (az anyuka meg a két gyereke kénytelen volt apuka nélkül ünnepelni), majd másnap 25én hajnalban már felverte a családot azzal, hogy ő megint elindult a műhelybe és délután 1kor ért haza.
32/35 anonim válasza:
"Telefonos ügyfélszolgálat."
Mármint milyen ügyfélszolgálat, melyik cégé, vagy micsoda? Mert amikre én gondolok, azokat még egy sima hétvégén se lehet felhívni...
33/35 anonim válasza:
Én egészségügyben dolgozom. A férjem tűzoltó. 25.-én fogunk mind a ketten dolgozni, direkt így kértük mind a ketten. 24 órás ügyeletben leszünk.
34/35 anonim válasza:
Kohászat, öntöde, ahol folyamatos műszak van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!