Utazás karácsonykor?
ti utaztatok már el karácsonykor? jó lenne kicsit kiszakadni, 24-27/8ig néztem szállásokat, de bennem van a rossz érzés, hogy másnak azért kell dolgoznia szenteste, hogy én jól érezzem magam... férjem szerint ha nem mennénk, akkor is dolgozniuk kellene, de lehet nem tudnám élvezni a wellnesst meg a vacsit mert sajnálnám az úszómestret meg a szakácsot :/
És ha mentetek már ilyenkor, milyen áron voltatok és hol?
Egy 7 évessel mennénk, olyan helyre szeretnék, ahol reggeli vacsi és nagyobb welness, csúzdák vannak
Igen rendszeresen minden evben
23 indulunk jan 2 haza
Imadom minden evben h nem kell keszulnom foznom sutnom vendeget varni stb...
Aki turizmusban és vendéglátásba dolgozik az tudja hogy karácsony és ujév között nincs megállás nyugodtan menjetek .
Én olyan helyen dolgozom ahol akkor van a legtöbb munka mikor mások nyaralnak így én nem mehetek nyáron nyaralni csak főszezon elött vagy szeptemberben.
Férjem légiközlekedésben dolgozik, műszakozik, tehát előfordul, hogy pl szenteste dolgozott, vagy dec 31-én. Sosem kezdte el szidni az utasokat, hogy na ezek mit jönnek mennek ilyenkor. Örült az ünnepnapi pótléknak, mi meg itthon picit rugalmasabban kezeljük azóta az ünnepeket.
Engedd el, ha akartok menjetek.
A 7 éves gyerek is szeretne a megszokott, karácsonyfás otthoni ünnep helyett welnesshotelezni szenteste?
Bocsi, de szerintem ez is szempont, én tuti utálnám :D
a 7 éves gyerek bármikor szeretne wellnessezni :)
köszönöm a válaszokat :)
Én nem utaztam még ilyenkor és nem is szeretnék. Nekem a karácsony meghittebb ennél, hogy vadidegen embereket kelljen kerülgetnem egy jó nagy szállodában. Nekem itthon nyugodtabb, csendesebb, hozzánk mondjuk nem jönnek vendégek és nekem attól ünnep az ünnep, hogy azokat az ételeket egyem, amitket gyerekkorom óta csak ilyenkor szoktunk.
De kinek mi. Ismerek olyat, akik mindig ekkor utaznak el, egyszerűen azért, mert olyan a munkájuk, hogy csak ekkor vannak mindketten szabadságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!