Tiiii mikor fogtok elkezdeni karácsonyi filmeket nézni?
Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 09:38
11/19 anonim válasza:
Nagyjából Mikulás környékén kerülök hangulatba, onnantól engedélyezett itthon a karácsonyi zenehallgatás is. De nem vagoyk egy óriási karácsony-őrült, szóval túl sok filmet nem nézek, mert megcsömörlök. Dec. 23. férjemmel tradíció, hogy csomizunk, készülünk a másnapra és közben a háttérben megy az Igazából szerelem. :)
12/19 anonim válasza:
sose, ha lesz valami durva horror ami karácsonykor játszódik (mint pl a krampusz) akkor amikor kedvem van, én nem vagyok oda már az ünnepért, nicns meg a feeling. A resszkessetek emberekből meg már elegen van, tiltanám befele
13/19 anonim válasza:
Múlt héten volt a tv-ben az Igazából szerelem, nekem ez az egyik karácsonyi filmem. :)
14/19 NTBS válasza:
Semmikor. Nem ettől lesz karácsonyi hangulatom.
15/19 anonim válasza:
Semmikor, nem szeretem őket, hamis cukormáz az összes.
16/19 anonim válasza:
Sosem szoktam karácsonyi filmeket nézni.
Zenét hallgatok, azt úgy karácsony előtt egy héttel szoktam elkezdeni a sütéshez, főzéshez.
17/19 anonim válasza:
Én Hallowenkor semmit nem szoktam csinálni, mert nem érdekel, és nem is értem, mások miért bolondulnak meg ilyenkor.
Karácsonyi filmeket meg nem szoktam nézni, soha nem is szerettem. Kétfélét nem: az émelyítően édest és az olyan ostoba, gonosz filmeket, mint a Reszkessetek betörők.
18/19 anonim válasza:
Nagyrészt Nem szoktam. Az épp aktuális sorozataimat nézem neten a karácsonyi időszakban is. ( illetve ha van valami film ami érdekel, ez ünneptől független)
2022 és most 23 ilyen szempontból kivétel, mert csináltak egy Télapuk sorozatot, azzal pl megvárom a karácsonyt, bár novemberben jön ki a 2. évad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!