Hogy telt karácsony napja?
Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 21:08
21/36 anonim válasza:
Én ippen kitekertem egy rosé nyakát, diót majszolok hozzá, bejgli nincs, csak semmi szénhidrát!
22/36 anonim válasza:
A karácsony még sehogy, a “nagy” szenteste meg a szokásosan: anyám ordítozására kelve elgyalogolhattam a város másik felébe kenyérért, közben pedig az All I Want For Christmas Is You helyett a WAP-et bömböltettem a fülesemen, majd ebédre jól bezabáltam, a délután folyamán elgondolkodtam a szánalomra méltó életemen, majd kidőltem, most pedig Kevin-t nézek 15 ezredjére. És ez nem vicc, nálunk tényleg ilyen minden szenteste és/vagy karácsony.
23/36 anonim válasza:
Sörözgetek meg mellé netezgetek, közben ki kéne találnom milyen filmet nézzek, kb ennyi a program.
24/36 Darius- válasza:
Nekem januarban lesz, de mivel félig magyar is vagyok, ezért én mar lélekben elkezdtem. Amugy boldog unnpet.
25/36 anonim válasza:
Most volt a télapónál, meg megy a templomba Kevin... :D
27/36 anonim válasza:
Kellemesen telt, de már nincs meg a karácsony feeling nekem, a szilveszter nekem jobban tetszik
28/36 anonim válasza:
Én a kedvenc F1es csapatomat ünnepeltem a Mercedes AMG Petronas F1 Team-ot!!!!!!!
29/36 anonim válasza:
Nem tudom miért kell szentestének hívni a 24-e karácsonyi vacsit. Mi nem vagyunk vallásosak, csak örülünk hogy már kifelé megyünk a télből, eszünk és pihenünk. Mindig Karácsony estének hívjuk Szenteste helyett.
30/36 anonim válasza:
Beteg lettem,így egyedül. Amúgy családdal szokott,de ez most elmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!