Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van még olyan aki úgy tölti a...

Van még olyan aki úgy tölti a Karácsonyt, hogy ma magára zárja az ajtót kikapcsolja a telefont és kise nyitja kedd reggelig és a 3 napban filmezik, olvasgat?

Figyelt kérdés

nekem valahogy herótom, undorom van ettől az egésztől, ez a kötelező legyünk jók, szeressük egymást színjátéktól, évek óta kimaradok belőle és mindenkinek azt mondom aki kérdezi, hogy ne is keressen, mert elutazok.

ez a Karácsony már nem arról szól ami gyerekkoromban volt ahogy akkor töltöttük amikor még nem a pénzről és az álszenteteskedésről szólt

2022. dec. 23. 21:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amióta megszakítottam a kapcsolatot az idegbeteg ős -családommal, azota tök jók a karacsonyaink kettesben a férjemmel.

Ha egyedül élnék, ugyanezt tenném, kerdező.

2022. dec. 25. 00:56
 12/13 anonim ***** válasza:
9 jajj te szegény, hát miert leszel egyedül?
2022. dec. 25. 01:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is hányingerem van a színészkedéstől, de éppen ezért, mi másként csináljuk.
2022. dec. 27. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!