Van még olyan aki úgy tölti a Karácsonyt, hogy ma magára zárja az ajtót kikapcsolja a telefont és kise nyitja kedd reggelig és a 3 napban filmezik, olvasgat?
nekem valahogy herótom, undorom van ettől az egésztől, ez a kötelező legyünk jók, szeressük egymást színjátéktól, évek óta kimaradok belőle és mindenkinek azt mondom aki kérdezi, hogy ne is keressen, mert elutazok.
ez a Karácsony már nem arról szól ami gyerekkoromban volt ahogy akkor töltöttük amikor még nem a pénzről és az álszenteteskedésről szólt
Én régebben ezt csináltam.
Anyukám úgyis lelépett kicsi koromban.
Apa úgyis dolgozott (és most is dolgozik) karácsonykor. Szóval egyedül voltam szinte végig. Most sajnos nem tehetem meg munka miatt
Amikor kamasz voltam és sz*r, idegbeteg csalàdban éltem, akkor kb. hasonlóan telt az ünnep.
De már felnőttem, normális, szerzett családom van és a férjem családja is normális, nem kötelezôen vagyunk együtt, hanem mert jól érezzük így magunkat, sütünk-főzünk, nevetünk, játszunk.
Amikor saját családod van, te döntöd el, hogy miről szól nem kötelező álszenteskedni és 100 ezret elkölteni, mi sem szoktunk.
Igen,ugyanez
Sajnos a nagyszüleim és a szüleim meghaltak,a hugommal kb csak telefonon tartom a kapcsolatot.a férjem családjával nincs kedvem ilyenkor kötelezően jópofizni. Nyáron úgysem tudok utazni a munkám miatt. Minden hónapban félreteszek 15-20ezret és december 20-28ig elutazok szépen valami melegebb helyre (kanári,marokkó,görögország)
Ennél nyugisabb,stresszmentesebb nem is lehetne ez az időszak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!