Hány éves korod óta vásárolsz a szüleidnek karácsonyi ajándékot?
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 13:35
11/15 anonim válasza:
kb egyetem ota. elötte sajat keszitesu dolgokat kaptam. nagyon jol fotozok es filmezek. Mindig valami sajat fotot vagy osszevagott rovid filmet kaptak. de egyetem ota valahogy leszoktam rola.
12/15 anonim válasza:
10 amióta tudom, hogy Jézuska nem feltétlenül fog arrajárni 😅
13/15 anonim válasza:
12, előtte csak kézzel készített dolgokat, rajzokat adtam, mert én okos féltem bemenni a boltba. 😅😅
14/15 anonim válasza:
Kisiskolás korom óta kb. de eleinte mindig vagy anya vagy apa vagy a mama jöttem velem és lényegében ők vették meg, amit szerettem volna a szülőknek/nagyszülőknek. Gimi vége óta meg már saját pénzből is meg tudom oldani szerencsére.
22/L
15/15 anonim válasza:
Szeintem alsós korom óta, de akkor még csak olcsó hülyeségeket
Kb 13 éves korom óta vásárolok szerintem olyanokat, amiknek örülni is tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!