Mit szoktál szüleidnek venni karácsonyra?
Semmit.
Utálom ezt az egész színjátszást.
Én is, de mivel nekem mindig vesznek valamit, szégyellném ha üres kézzel állnék ott ajándékozásnál. Habár az is igaz, hogy a szüleim már semminek sem tudnak megörülni.
Nekem már csak anyám él, és a testvéremmel lakik együtt.
Én mindig valami olcsó, gagyi tusfürdős csomagot kapok tőlük(kb. 12 éves korom óta), vagy hasonlót. Úgyhogy nem is erőlködök én sem, hogy valami ötletes, vagy komolyabb ajándékot vegyek, kapnak ők is valami hasonlót. Sapka, illatszercsomag, stb.
Apunak: alkoholos ital, tea, kávé, csoki, szappan, házi készítésű süti
Anyunak: ruhanemű, mamusz, zokni, fürdőköpeny, édesség, aszalt gyümölcsök, magvak, forrócsoki
Kb. minden évben ezeknek valamilyen kombinációját kapják, mert nincs semmi hobbijuk, érdeklődési körük, és nem járnak el soha sehova, ezért a mindennapi praktikus dolgokon (kaja, ruha) kívül nem lehet nekik venni semmit. A drága műszaki cikkeket pedig nem tudom megfizetni.
Ennek ellenére minden évben sikerül meglepetést szereznem! A lényeg az, hogy nem azt kell nekik venni, amit minden nap vesznek maguk is. Pl. idén olyan exkluzív teaválogatást találtam, aminek nagyon mutatós, exkluzív már a csomagolása is, és olyan ízekkel van tele, amit még soha nem kóstoltak a szüleim, pl. sütőtökös tea. :)
Csokoládéból sem egy tábla Milkát vagy Bocit kapnak, hanem kézzel készített luxus csokoládét, amelyikből mindegyik egyedi darab. Tavaly kávéból is olyat rendeltem, amit itthon nem hogy kapni nem lehet, de amilyenről itthon még csak nem is nagyon hallottak az emberek. Édesanyámnak meg olyan bőrutánzatú mellényt vettem külföldön, amit itthon még sohasem láttam egy üzletben sem.
Tehát igazából hétköznapi dolgokat kapnak, de abból soha nem a tucatterméket, hanem a különlegesebb, ritkább fajtát, így azért mégis meg van a különleges ünnepi hangulata a dolognak, és olyan mintha csak a hétvégi bevásárlást szórtam volna oda eléjük. :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!