Anyukák, ti mindegyik gyermeknek megveszitek az Iphone 14?
Figyelt kérdés
Három gyerkünk van és a 2 nagyobb már iskolás, ők Iphone 14 kértek karácsonyra. Csak hogy mikor a kicsi ezt meg tudta, ő is azt kért. Félek, ha nem kapja meg nagy lesz a hiszti ráadásul mind ezt a fa alatt. De ő még csak 5 éves és oviba jár, ráadásul az ovónő nem is engedi, hogy a gyerekek mobiltelefon vigyenek be. Most nem tudom, mi legyen, Ti hogyan szoktátok?2022. dec. 20. 23:49
21/27 anonim válasza:
Megjött a szokásos karácsonyi provokatív kérdés. Már féltem, hogy idén nem lesz...
22/27 anonim válasza:
ilyen amikor két hülyének gyereke lesz és még szaporodik is
senkit se izgat hogy két gyerekre elköltesz kapásból egy milliót
tuti általános iskolások ha a legkisebb 5 éves
de hogy te egy 5 évesnek is azt akarsz venni...
szánalmas vagy ember
23/27 anonim válasza:
Aztán amikor a korosztálya mutatja milyen játékokat kapott az oviban, már nem fogja érdekelni a telefon. Te vagy a szülő, értesd meg vele, hogy a nagyok kapnak telefont, a kicsik játékot, majd ha ő is nagy lesz, kaphat ő is telefont.
24/27 anonim válasza:
Tuti kamu.
"a nagyok már iskolások"
Figyeltétek? Már. Én ezt maximum másodikig mondtam a gyerekemnél. Tehát valószínűleg a nagyobbak sem 16 évesek. Én még nekik sem vettem volna, sőt, most kapaszkodj, még magamnak sem. Egyértelműen kamu kérdés, épeszű ember ilyenre nem gondol.
25/27 anonim válasza:
Én simán megveszem csok-ra mert a három gyereknek már van és még nem vagyok harminc.
26/27 NTBS válasza:
Nem. Mi a fenének bàrmelyik gyereknek iPhone? Diplomaosztóra mit veszel? A Gellért hegyet?
27/27 anonim válasza:
Nem, mostmár megvárnám a 15öt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!