IPhonosok! Hogy hallgattok zenét a telefonotokon? Megveszitek az airpods bluetooth fülest 70 000- ért, vagy van olcsóbb megoldás is?
Nem valószínű hogy a füles hibás, inkább az iPhone (ami a típus alapján akár 5 éves is lehet) csatlakozója elöregedett. De a Sencor egy nagyon gagyi márka, annál kicsit minőségibbet vennék.
Ami viszont biztos, hogy nem "direkt" van ez, és nem KELL airpods-ot venned!
A gyári (vezetékes) earpods sem szól rosszul, szerintem 100x jobb, mint a Sencor, amit használsz. Lehet nem dugtad be megfelelően a jack dugót. Ha meg vezeték nélküli, akkor meg nem jó a fejhallgató, gyenge vagy hibás bt modul van benne. Van 30000-ért JBL bt fejes, de még olcsóbban is, van 1000 alternatíva. Vezetékesből még olcsóbbat lehet kapni.
Nekem volt airpods-om, most Sennheiser bt fejest használok, de inkább vezetékkel, ha jobb minőséget hallgatok. Munkahelyen gyári earpods előkerül sokszor. Az is elég oda.
35 be vettem sony fülest
egyszer kellet párosítanom
azóta se
nyilván csak én értek hozzá és mindenki más egy csődtömeg
#8: szó sincs róla, hogy hozzáértés kérdése. szimplán kifogtam egy hibás iphone-t és a kompatibilitás kérdése nagyon érdekelt.
7-es köszönöm, igazad lehet sőt mindegyikőtöknek. megnyugtattatok, hogy nyugodtan lehet a következő telefonom is iphone és nem kell költenem soktízezreket fülesekre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!