Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 14 évesnek mit vegyek karácson...

14 évesnek mit vegyek karácsonyra?

Figyelt kérdés
14 éves lányról van szó .
2022. dec. 19. 13:17
 1/8 anonim válasza:
7%
Utalvány
2022. dec. 19. 13:38
 2/8 anonim válasza:
Telefon, laptop, pénz vagy elvinni vásárolni ruhákat 19/F
2022. dec. 19. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Mi érdekli, mit szeret? Én 14 évesen se ruhát ajándékba kapni, se elmenni vásárolni nem szerettem
2022. dec. 20. 05:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
13 éves lányom parfümöt kért karácsonyra,és egy pólót ,amin a kedvenc filmbeli karaktere van.Azonkivül szereti a smjnk cuccokat,főleg a szempilla spirált,göndöritőt stb..Akár ilyesmit is vehetsz.
2022. dec. 20. 21:33
 5/8 anonim válasza:
Szempilla spirálból az Essence márkát ajánlom, nem drága és rendkívül minőségi
2022. dec. 21. 08:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Ő nem olyan smink imádó… ő inkább az a jó kislány nem sminkeli magát és hát ruhát se szeretne karácsonyra ő nem örül az ilyeneknek . Ő inkább az a lány aki ha olyan könyvet olvas ami érdekli őt akkor egésznap azt olvassa amíg nem végzik az olvasással. Szóval szeret olvasni de külföldön élünk és ő nem tudja még annyira a nyelvet mit én . Egyébként a húgomnak szeretnék ajándékot .
2022. dec. 21. 09:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Amúgy ezek érdeklik : könyvek , hörcsög , zene ,

szeret énekelni , viszont fülhallgatója van .

szeret táncolni is , de sport ruhája van bőven .

Szeret sütni főzni de ebben a kategóriában nem tudom mit vehetnék .

Tudom hogy nagyon nagyon örülne könyveknek mert olyan 1 héttel ezelőtt olvasott egy könyvet ami nagyon tetszett neki . Aprillyne Pike Wings nevű könyv sorozatot olvasta . 5 részes és 4 részt egy hét alatt elolvasott , az ötödiket elkezdte viszont fordítóval .. mert nincs magyarul online . Azonban abbahagyta mert néha eléggé furcsán fordított , és napokig könyvhöz se akart nyúlni ez miatt , mivel nagyon szerette ezt a könyvet . Szeretne hörcsögöt de nem vehetek neki mert anyukánk nem engedi .

2022. dec. 21. 09:27
 8/8 anonim válasza:
Ilyen aranyos karácsonyi bújós pléd amiben tud olvasni mondjuk?
2022. dec. 21. 23:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!