Van aki úgy igazán nem szereti ezt a Karácsony dolgot?
Elsőéves egyetemista vagyok, egyedül élek egy idegen városban,ahova az egyetem miatt költöztem ősszel. A Karácsonyt is egyedül töltöm, szüleim nem tehetik meg idén hogy velem lehessenek (külföldi munkahely). Szörnyen egyedül érzem magam főleg ilyenkor, nagyon rosszul esik hogy mindenki ünnepel valakivel, ezzel van tele a social media, én pedig még a vásárba se tudtam elmenni, mivel akikkel jóban vagyok egyetemről, ők bejárnak/kolisok voltak, így nem igazán érnek rám.(de ők inkább szimpla ismerősök,mint barátok) Nagyon szeretnék én is ünnepelni valakivel, meg programokban részt venni, de itt vagyok teljesen egyedül egy idegen városban és abszolút magányos vagyok. Alapból màr évek óta nincs meg az a karácsonyi hangulat nálam, ez a magány pedig csak rányom a kedvemre. El is pityeregtem magam. Van aki hasonlóan érez ilyenkor?
19/L
A 2-es válaszoló szinte már minden ötletet leírt. Nekem már szinte nem is maradt semmi hozzá szólni való.
Csak megerősíteni tudom a szuper találékonyságában.
Merre laksz Kérdező? Külföld/belföld? Falu vagy város? Mekkora lélekszám? Milyen lehetőségeid lennének?
Én jelentkeznék ugyan, de!
1. anyukád lehetnék életkorban
2. kissé helyhez kötött vagyok (tartós idősápolás)
Ui: most egy kicsit tényleg komorabb vagyok én is, mert amennyire haladtam hosszabb távon elmaradt dolgokkal ebben az évben, legalább annyi negatív életesemény is ért egyben. Vagy még több. :(
Engem is érdekelne, merre vagy, hátha nem olyan messze. :)
Szomorú, ha az ember nem tudja azzal/azokkal tölteni az ünnepet, akivel/akikkel szeretné.
6-os ezzel a találhattál volna kioktató szöveggel nem semmi.
Különben a hozzád hasonlóknak nem okoz gondot, hogy ne legyenek körülötte, nem sok érzékenység szorult beléd. Sok hozzád hasonló van.
7. Nem kioktató..., magadból indulsz ki! A tied az kioktató, méghozzá durván agresszív: "a hozzád hasonlóknak". Nézz magadba!
Arra céloztam, ha lenne egy barátom, aki egyedül van, biztos meghívnám a családi Karácsonyra, nem hagynám egyedül kószálni, és normális esetben az senkinek sem okozna gondot. Ebben mi a kioktató...? Igen a családjával..., de nagyon is helye lehet ott egy barátnak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!