Mi volt a cipősdobozban?
Én ugyan nem kapok, hanem adok, de ezt adtuk férjemmel ( 8 éves kislánynak):
-egy cuki egérkislányt ruhácskában( nem plüss, valami vászonyféle, de ugyanúgy működik :D)
- hajgumikat
-egy rénszarvas formájú plüss kistáskát
- egy kártyajátékot
-kinder mikulást, kinder tojás, nyalóka
- karácsonyi zoknit
Ezeket vettük, én meg a régi szobámban találtam most egy jó nagy doboz zsírkrétát meg filctollat, egyáltalán nem használtam őket, ezekhez csináltam egy kis karácsonyi mintés dobozkát, hogy ne csupaszon adjam őket, meg két szép füzetet a rajzoláshoz, ezek is jó állapotban voltak, kis csajosak :D
3-as ez nagyon szép dolog. Mi is készítettünk 3 dobozt.
Kirakó, plüss, lufi, gyurma, csoki, szaloncukor került a csomagokba.
Nagyon szomorú 4-es,ha rossz állapotú dolgokat kaptál. 😥
#4 vagyok, ma jöttek haza az idei dobozokkal, 9L: jumbo színesceruza, 2 notesz, (felnőtt) fogkrém, kézkrém, tusfürdő, ecsetek, kinder csoki, mogyoró, diákcsemege, festett diók és toboz.
7F kinder csoki, kirakós (ami kb 3 éveseknek való), egy logikai játék, képeslap, 1 csomag nápolyi, 4db-os nyomda és mindkettőben volt 1-1 rajz.
#6 vagyok, a krémnek, fogkrémnek nem, a mogyorót és a d.csemegét nem szereti, a többinek igen.
De amúgy a használt dolgoknak is örült anno, csak nekem volt fura, mert én ilyen viseltes dolgokat biztos nem adnék senkinek
Mi minden évben készítünk cipős dobozt. Csak új dolgokat teszünk bele. Idén:
Lányos: karácsonyi kifestő, illatos filctoll készlet, 3 db póni, hajcsattok, hajgumik, kis figurás tusfürdő, plüss, gumicukor és csoki.
Fiús: kisdobozos lego, hotwheels kisautó, 3 tégely gyurma, gumicukor és csoki.
Egyik évben az iskolánkban minden alsós kisgyerek kapott egy dobozt, csak úgy, nem azért mert rászoruló, valamelyik önkéntes szervezet csinálta.
Hát basszus, csupa használt cucc volt benne; törött-kopott-karcos figura, a színes ceruzák elfaragva, a plüss büdösen.. műanyag pohár, de az is erősen használt volt.. nem mindenre emlékszem már, de még nekem is rosszul esett…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!