Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van aki kapott már Cipősdoboz...

Van aki kapott már Cipősdoboz akcióban cipősdoboz ajándékot?

Figyelt kérdés
Felhívtak a baptistáktól, hogy idén mi kapunk ajándékba a két kicsinek ilyen ajándékot. Nagyon meglepődtem és egyben örülök neki. Aki kapott, hogy kell ezt elképzelni? Be is jönnek hozzánk,vagy csak az udvaron átadják?

2022. dec. 9. 06:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nektek kell érte menni. Biztos tudatják veletek. Ha hozzátok mennek nem lesznek tolakodóak, csak átadják az ajándékot és mennek is tovább egy másik címre.
2022. dec. 9. 09:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt mondták, hogy karácsony előtt eljuttatják hozzánk. Gondolom személyesen hozzák el,nem?
2022. dec. 9. 10:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a segítőik elviszik hozzátok.
2022. dec. 9. 10:55
 4/14 anonim ***** válasza:
3%
Ez annyira tiszteletlen proli dolog szerintem. Cipősdobozban, mint valami koldusoknak vagy hajléktalanoknak. Tennék egy szatyorba inkább.
2022. dec. 9. 11:35
 5/14 A kérdező kommentje:
Kedved 4-es! Ez egy kedves gesztus inkább:) be van csomagolva a cipős doboz,nem csupaszon adják oda.
2022. dec. 9. 14:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
4-es! Szerintem neked semmi fogalmad arról, hogy mit jelent ez a cipősdoboz-akció!
2022. dec. 9. 14:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A 4-es üvegbúra alatt él???

Kb. két évtizede megy ez az akció, kizárt,hogy ne látott volna még szép karácsonyi csomagológpapírba öltöztetett ajándékdobozt...

(vagy csak trollkodik)

2022. dec. 9. 15:23
 8/14 NTBS ***** válasza:
100%
Én meg nem kaptam, de adni már adtam.
2022. dec. 9. 16:21
 9/14 anonim válasza:
100%
Én is hordtam már ki hasonló akció keretein belül. Tudtommal elviszik az adott címre, nem neked kell elmenni érte. És tényleg nem szokás ott időzni, csak pár jókívánsággal együtt átadják és mennek tovább:)
2022. dec. 9. 19:11
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most nem az,hogy szégyellem, hogy hol lakunk...de őszintén megmondom,most nem vagyunk abban a helyzetben, hogy bárkit is leültessünk bent. Remélem a picikéim boldogok lesznek 😊 bár egy matrica vagy egy lufi is hatalmas boldogság nekik💗
2022. dec. 9. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!