Van aki kapott már Cipősdoboz akcióban cipősdoboz ajándékot?
Figyelt kérdés
Felhívtak a baptistáktól, hogy idén mi kapunk ajándékba a két kicsinek ilyen ajándékot. Nagyon meglepődtem és egyben örülök neki. Aki kapott, hogy kell ezt elképzelni? Be is jönnek hozzánk,vagy csak az udvaron átadják?2022. dec. 9. 06:20
11/14 anonim válasza:
Baptista iskolába járnak a gyerekeink, tavaly egységes baptistás dobozt kaptak, előtte olyat, amit 'civil' állított össze - hát meglepődtem a sok használt és hiányos cucc láttán 🙄
12/14 anonim válasza:
Általában jó dolgokat kaptok, és a legjobbaktól, ennél 1-2 szervezet van még ami ugyan ilyen az ökomenikus, és az evangélikus, a katolikusokról mér semmi jót nem mondanék.
13/14 anonim válasza:
Én hétfőn fogom elvinni a gyűjtőhelyre.
14/14 anonim válasza:
Haverom egyszer belerakott egy anal vibratort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!