Hátha nektek van ajándék ötletetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén a karácsonyi családos névhúzàson ugyan azt a személyt húztam, akit tavaly. Tavaly már ellőttem minden “sablon, de mégsem tusfürdő” ajándékot (sál, ajakápoló, kézkrém) de idén nem tudom mit vehetnék Neki.
Nagybátyám feleségéről van szó, 48 éves, elég egyszerű életet élnek, nagyon szeret sütni-főzni, ügyes is benne, de ezen kívül semmi hobbija nincs. Nem nagyon olvas, nem járnak moziba, nem divatozik, elég nehéz ez így. Esetleg lenne valami öletetek? (5-10ezer között szánnék rá)
2022. dec. 12. 08:07
1/8 anonim válasza:
Esetleg egy egzotikus fűszercsomag?, lakásdekorukhoz illő fűszertartó?
3/8 anonim válasza:
Én nem szaroznék, megkérdezném őt, hogy mit szeretne. Tudom ezzel ugrik a meglepetés, de legalább kap valami hasznosat aminek örül.
4/8 anonim válasza:
vagyél neki sütikiszúró formákat, vagy szilikonos sütiformákat, szóval valami konyhai apróságot. Én egy weboldalon szoktam nézelődni, sok apróság van abban az árban is, amit te szánsz az ajándékra.
5/8 anonim válasza:
Esetleg morzsaporszívó? Menőn néz ki, és a főzés során kiszóródott felesleget fel lehet vele szedni könnyen
6/8 anonim válasza:
De amúgy nem feltétlen kell hobbihoz kapcsolódni az ajándéknak, lehet csak szimplán hasznos is, pl. pendrive, olyan karkötő-féleség ami sminklemosáskor megvédi az alkart a lefolyó víztől, vagy akár adhatsz neki egy kis starter kitet egy hobbihoz, mondjuk egy resistance bandet amivel tudja erősíteni magát, vagy akár különleges vetőmagokat (láttam egy olyan webshopot, ahol kék paradicsommagot árultak)
7/8 anonim válasza:
Hát, nem tudom, ezek közül a legtöbb szerintem fölösleges kacat. A pendrive hasznos, de lehet nem tudja használni. A kérdező írta, hogy a hölgy nem divtozik, akkor minek neki sminklemosós karkötő (ilyen komolyan létezik!? Ki az aki nem tuda csap fölé hajolni? Ilyen szemetekbe fulladunk bele, de azért gyártsuk csak ezeket hasztalan cuccokat, amiket két használat után mindenki elfelejt...). Kék paradicsomot meg nem szívesen enne a többség szerintem. Akkor már inkább rendes vetőmagok, de egyrészt most nincs szezonja, másrészt, lehet nem szeret kertészkedni az ajándékozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!