Szerintetek “gáz” ha írok egy levelet anyósomnak és apósomnak a karácsonyi ajándékuk mellé?
Nagyon szeretem őket, engem nem a szüleim neveltek, és barátoméknál láttam meg milyen is egy igazi család. Igaz heti 1-2 alkalommal találkozom csak velük, de ha ott vagyok mindig órákon át beszélgetek velük. Szeretném kifejezni hogy mennyire szeretem őket és mennyire hálás vagyok nekik.
Mit gondoltok?
21/L
Ha szereted őket, miért ne írhatnál?
Biztos örülnének neki, és levélben sokmindent könnyebb elmondani, mint élőszóban.
Kedves gesztus.
Amúgy szerintem kifejezetten nagyon gyakori, hogy minden héten többször is találkozol velük, ez nem a "csak" kategória. :)
Anyósod, apósod vagy a barátod szülei?
Nagyon kedves gesztus, csak vigyázz, nehogy továbbgondold mint a barátod.
Én is attól tenném függővé, milyen az a kapcsolat pontosan. Ha jártok egy éve, de nem éltek együtt, nem az anyósod meg apósod, és hát benne van a pakliban, hogy a következő barátnővel is ilyen kedvesek, befogadóak lennének.
Ha csak barátod, túl érzelgős levelet nem írnék. Férj, gyereked apja esetén más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!