Mit vegyek a 7 éves húgomnak karácsonyra?
Elváltak a szüleim, és ő apukám oldaláról a féltestvérem, de elég messze élnek tőlem és 16 év a korkülönbség köztünk, így igen ritkán találkozunk, és nem is ismerem igazán, nem testvéri közöttünk a viszony.
Most első osztályos, és tök tanácstalan vagyok, hogy mit ajándékozzak neki. Apáék sem segítenek, azt mondják, mindegy, amit gondolok.
Nos rengeteg játéka van, így én már nem azt gondoltam venni, mert a szülinapjrá még játékot vettem, egyáltalán nem örült nekik, csak bedobta a többi közé. Kicsit nagylányosabb ajándékra gondoltam, de nincs ötletem.
Tudnátok segíteni kérlek? Van valami ötletetek? :((
Nagy segítség lenne előre is köszi!
Ha szeret alkotni a djeco-nak vannak ilyen homokszóró képei. Életkor szerint kb 7-8eft, vagy állatos,virágos, csillámos, matt..stb mindenféle. Az elkészült képeket meg ki lehet rakni. Az én lányom imádta csinálni, családba is vettem hasonló korú kislánynak, ő is odavolt érte. Tényleg nagyon szépek.
Vagy valami jó könyvet, tökmag sorozat pl,vagy nálunk a claude sorozat volt menő (bár nem tudom lehet-e kapni még)
Színező könyv, titkos kert vagy ehhez hasonló
Ékszerkészítő szett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!