Mit vennétek a lánynak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mit vennétek egy 12-16 éves lánynak karácsonyra?
2022. dec. 6. 14:56
1/6 anonim válasza:
Szia! Mindenképpen érdemes megtudni hogy mit szeretne egyáltalán, mivel általában emberek többsége szeretne valamit. Ezt felteheted indirekt és direkt módon is neki, attól függ mennyire akarod, hogy meglepetés legyen.
2/6 anonim válasza:
Könyv? Ékszer?
Élmény? Belépő valahova, mozijegy stb.
Hobbija van? Azzal kapcsolatos dolog.
Utalvány? Könyvesboltba, ruhaboltba.
A 12 és a 16 között azért elég nagy a szakadék, de még azonos korúaknál is lehet elég nagy.
3/6 anonim válasza:
15-16 évesnek szájfényt, ajakápolót, körömlakkot (ha pl látod hogy mindig x színre van festve a körme), hajgumit, hajcsatot, füzetet, naptárat, csokit, (karácsonyfa)díszt, forrócsoki port, ha szeret olvasni, libri ajándékutalványt,
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#2 Nagyobb hobbija nincs, szeret edzeni, olvasni és zenét hallgatni.
2022. dec. 6. 18:38
5/6 anonim válasza:
Nem tudom mi az összeghatár, de én ezekre gondoltam: határidőnapló (valami jópofa, matricákkal meg mindenféle kitölteni valóval), könyvutalvány, fürdőbomba, ajakápoló, sál. :)
6/6 anonim válasza:
3. vagyok: kesztyű esetleg? Ha van valami különlegesebb stílusa, akkor olyasmit keress, ha nincs, akkor valami egyszerűbbet, olyan színben, amilyet sokat hord
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!