11/22 anonim válasza:
A hangulat,a filling és a nyugalom szeretet.
12/22 anonim válasza:
A hangulat, a kaja (én főzök, de imádok főzni), hogy összejön a család (nem csak karacsonykor, minden ünnepen). Gyerekként azt mondtam volna, hogy az ajándékok. Most inkább úgy mondom, hogy az ajándékozás öröme.
14/22 anonim válasza:
A családi ebèd....
Sajna 1 èvben 1* jutok haza, èsaz a hangulat ami van az annyira jó... Ahogy belèpek az ajtón a nővèrem egyből átkarol... Anyira hiányzik... Már várom...
15/22 anonim válasza:
A szeretet, az, hogy együtt vagyunk a családdal, meg maga úgy ahogy van, és ugye Jézus születése.
16/22 anonim válasza:
8-as: azért remélem, nem pizsamában ülsz a karácsonyi asztalhoz, és nem úgy veszed át az ajándékot!!
17/22 anonim válasza:
Az hogy a szeretteiddel lehess, boldogan és nyugalomban
18/22 anonim válasza:
Miért baj az, ha valaki pizsiben eszik és úgy ajándékoznak? Ha neki úgy jó, hadd érezze jól magát. Ne már hogy karácsonykor is a megfelelési vagy diktál. Aki szeretne, ne öltözzön fel, aki szeretne, vegyen fel farmert, aki meg szeretne, csípje ki magát. Valaki a ronda karácsonyi pulcsit preferálja, más az elegáns öltözetet. Szerintem annyira jó, hogy ennyifélék vagyunk! Ki ezt élvezi, ki azt. De emiatt leszólni mást, nem szép dolog.
19/22 anonim válasza:
16, a 8-as vagyok. Nem nem ülök oda. Ülünk 😀 A család minden tagja. Mind a 4 ember. Boldogan, elvárásoktól mentesen, a csajok takarítós konytban. Smink, koktél ruha meg minden egyéb nélkül.
Csak mi, egy jó film, a karácsonyfa és fényei társaságában. Mindenféle idióta megfelelési kényszer nélkül.
20/22 sellolany válasza:
Akiknek a család együttléte és a szeretet a fontos, azoknak minek kell ehhez egy konkrét napja az évnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!