Karácsonykor nyitva lesz valami ahol elbóklászhatok?
Figyelt kérdés
Nem szeretném a december 24-ét otthon a családommal tölteni, nagyon sok a konfliktus, veszekedés,feszültség stb. egyszóval nagyon rossz az otthonlét. Tudtok valami helyet ami nyitva lesz december 24-én ahol ellehetnék? Mozi esetleg? Vagy nem tudom, van valami ötletetek?2022. dec. 1. 16:26
1/9 anonim válasza:
Attól függ meddig, de fenn a Várban az OSZK.
2/9 A kérdező kommentje:
Gondolod hogy a könyvtár nyitva van karácsonykor?
2022. dec. 1. 17:09
3/9 anonim válasza:
Ugye Budapesten kívül nem létezik semmi más hely Magyarországon, ezért aztan ne is írd ki, hol keresed....
5/9 anonim válasza:
2# úgy tudom, az új főig így gondolja helyesnek
6/9 A kérdező kommentje:
#3 Igazából teljesen mindegy hol, szívesen utazom is. De ha szűkíteni kell a kört akkor Fejér/Pest megye
2022. dec. 1. 20:28
7/9 NTBS válasza:
Akkor utazz. Az üzletek max. Kettőig szokták nyitva lenni. A legtöbb maszek is bezár ilyenkor.
8/9 anonim válasza:
ha helyes fiatal lány vagy, hozzám eljöhetsz!
9/9 anonim válasza:
Na, az OSZK mégsem lesz nyitva, sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!