Mi az értelme ezeknek a karácsonyi húzásoknak?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy az lenne ennek az eredeti célja, hogy a másik kap ajándékot karácsonyra és örül neki..., de ez csak az elképzelésben van jelen. Sajnos én már csomó ilyen karácsonyi húzáson estem át. Anyám mindig mondta, hogy olyat vegyünk a másiknak, amitől én nem leszek szégyenben. Én mindig csokit meg bögrét kaptam a másiktól... Idén azt találták ki, hogy mindenki csináljon kézzel készített dolgot a másiknak, még azt sem tudom mit fogok csinálni... Idén meg akiknél ez a karácsonyi húzasra ajándékot kell venni, azoknál nem tudom mennyi mindent tudnak majd venni ilyen inflációnál :D2022. nov. 24. 19:47
11/13 A kérdező kommentje:
És honnan kéne tudjam, hogy mondjuk 30 emberből ki mit szeret?
2022. nov. 27. 09:26
12/13 anonim válasza:
11, csak a lényeg nem ment át...
13/13 anonim válasza:
Én sem szerettem soha az iskolai karácsonyi húzást.
Szerintem semmi értelme nincs egy olyan személynek ajándékot adni, akivel esetleg még csak beszélni sem szoktunk, hiszen csak felesleges képmutatás az egész. De hát egy évben egyszer ki lehet bírni az ilyesmit, rosszabb dolog ne is történjen soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!