Mikor fogjátok feldíszíteni a lakást karácsonyra?
Figyelt kérdés
már nem egy házat láttam ahol ki volt már rakva a sok fényfüzér.2022. nov. 19. 20:11
11/26 anonim válasza:
Novemberben még biztos nem. Decemberben mehet a ledfüggöny, ajtódísz. Karácsonyfa és belső díszítés mindig akkor, amikor kedvem van. 2020-ban például egyáltalán nem volt, pont akkor voltam covidos.
12/26 anonim válasza:
December első hetében szoktam kirakni a fényfűzéreket. De a párom és én is E. Ü.-ben dolgozunk szóval nem igazán vagyunk otthon a munka beosztás miatg és így nagyon nincs is használva😅
13/26 anonim válasza:
Nem szoktam nagyon feldisziteni, de a fenyfuzer kint van egesz evben az erkelyen, lassan mar felkapcsolom. Altalaban inkabb zenevel es illoolaj parologtatassal csinalok karacsonyi hangulatot, van 1-2 aminek konkretan az a neve, hogy “karacsonyi hangulat” :))
14/26 anonim válasza:
Jövő hét vasárnap készítünk adventi koszorút meg van egy betlehemünk és egy saját készítésű, a vallási advent heteihez igazított adventi naptár. Mikuláskor szoktam még kitenni pár dekorációt: néhány lógó díszt + pár ablakmatricát. A fénydekorációktól hideglelést kapok.
15/26 anonim válasza:
Advent előtt szoktuk, hiszen Advent a karácsonyra hangolódas
16/26 anonim válasza:
Én már most feldíszítettem. :) Nem kell nagy dekorra gondolni, csak annyi, hogy elővettem a karácsonyi mintás ágyneműt, plédet. Azon kívül csak egy kis polcot szoktam csak feldíszíteni karácsonyi stílusúra: hófedte kis házak, diótörő figurák, mini fenyők, és régi karácsonyi képeslapok vannak rajta. Ezen kívül már csak a karácsonyfa lesz felállítva, de az majd csak december végén. :)
18/26 anonim válasza:
December első hétvégéjén szoktuk, úgyhogy jövő hétvégén fogjuk.
19/26 anonim válasza:
Advent elején. Jövő hétvégre tervezem a díszítést. Amúgy november 30-ától van advent.
20/26 anonim válasza:
Meg varom a decembert, mar nagyon varom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!