Mit ajándékozzak ?
Figyelt kérdés
Előre is bocsánatot kérek,ha túl vallásos a téma ,de nem tudom mit ajándékozzak..
17 éves vagyok s a falunk plébánosának szeretnék karácsonyra adni valamit ,amit saját kezűleg készítettem .
Tavaly fából faragtam neki egy keresztet ,azelőtt pedig fába égettem egy ilyen vallásos mintát .
Bort vagy ilyesmiket semmiképp nem akarok neki adni, valamit,amit én készítettem . Kifogytam minden ötletből...
Köszönöm ha ad valaki tanácsot/ tippet .
Tudom , még nincs karácsony,de ha valamit saját kezűleg szeretnék csinálni,arra sok időt szeretnék szánni..
2022. szept. 5. 21:54
1/5 anonim válasza:
Bibliára könyv borító? Hímzett könyvjelző valami szép igével?
2/5 anonim válasza:
Sztem nem fontos egyházi jellegű ajándék. Semmi hobbyja nincs? amivel örömet lehetne szerezni neki? Pinteresten nézelődj sok ötlet van fenn :)
3/5 anonim válasza:
rózsafüzér őszi gesztenyékből, jó nagy lesz, de falra akasztva ötletes dísz
5/5 anonim válasza:
Lehetne egy karácsonyi asztaldíszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!