Vannak sorstársak akiknek szintén szörnyű volt a karácsonya? Szintén szánalmas sztorik vannak?
Öntsetek belém lelket. Két kisgyerek mellett kimerültem nonstop egyedül készültem es úgy összevesztem az apjukkal hogy majdnem elköltöztem a gyerekekkel.
Jelenleg ugy erzem sosem fogom kiheverni a mai napot.
Sorstársak várom a hasonló szánalmas törtèneteket.
Üdv a klubban! Költözés után vagyunk. Sok, ritkán használt holmi még zsákokban. Lányom hétfő óta beteg, 23-án este feküdtünk együtt először a párommal, addig felváltva őrködtünk mellette. Természetesen én is elkaptam tőle, pocsékul vagyok. Az apja " csak" taknyos, viszont mindkét oldalon begyulladt a foga. Emiatt egyik oldala olyan, mintha bevertek volna neki. Természetesen zombi tőle. Se kávé, se cigi, semmi nem kell neki. Enni sem tud. Lányomnak ma a hangja is egy taknyos békáéhoz hasonlít. A költözés miatt most kellett még 1-2 hivatalos ügyet elintézni, így a hét felét rohangálással töltöttük. Épp, hogy be tudtam csomagolni az ajándékait. Párommal kettesben szoktuk díszíteni ( ő díszít, én csomagolok), most borult minden, mert itt volt a gyerek. Amit sikerült megcsinálni, az a húsleves, rántott hús. Sütiből kókuszgolyó, meg zserbó, de arra még nincs csokimáz. A mézeskalács tésztája megvan, de szerintem kidobom. Csokis keksz tésztája van még elkészítve, de nem volt erőnk kisütni. Ha felhívom a helyettes dokit hétfőn, azt hiszi, covid. Párom vagy kihúzza a fogával hétfőig, vagy megy a fogászati ügyeletre, ami 50 km.re van tőlünk. ( plusz ugye vissza, ráadásul utána 1 hétig K.O. a foga miatt). Ja, mindegyikünknek enyhe hőemelkedése van, a gyereket kivéve, és pocsék a közérzetünk.
Szóval HURRÁ, KARÁCSONY!!!
1!
Együttérzek, jobbulást!
De ki ne dobd a sütitésztákat. Fagyaszd le, majd ha meg akarod sütni, hagyd kiolvadni szobahőn és gyúrd át újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!