Milyen a családodban a karácsonyfa? Aki nem divatos megtervezett fát díszít mi a véleményed róla?
Egy 30 centis műfenyőnk van. Ez az állatkompatibilis.
Más fája nem érdekel, mindenki olyat vesz és olyanra díszíti, ami neki tetszik.
Én nem követem ezeket a divatokat hogy most ilyen legyen aztán olyan. Nekem van többféle fajta, színű díszem. Némi retro díszeim is vannak úgy a 80-as 90-es évekből. Én vegyesen díszitem, többféle szín, többféle fajta dísz kerül fel. Én szeretem ha mindenféle van rajta és vegyesen, szerintem ez így szép. Más fájával nem szoktam foglalkozni, családban, szűk baráti körben mindenki fája szép szokott lenni van akinek divatos, van akinek hasonló mint a miénk.
Nekem egyedül az nem tetszik ha valaki olyan műfenyőt vesz ami fehér színű vagy rózsíszn tehát nem a természetes színeiben van maga a fa, ez úgy szokta bántani a szemem de ízlés kérdése ez is, az meg mindenkinek más, ezért ez ügyben nem teszek megjegyzéseket. Ha valaki kérdi a véleményemet akkor megmondom hogy az én ízlésem nem ez és emiatt nem tetszik.
Én nem szólok meg másokat de ma megkaptuk egy rokonunktól, hogy ilyet már nem illik csinálni.
Megörököltem a nagymama díszeit, igazi retro van köztük sok üveg is.
Abba is belekötött miért élő fánk van
Nagy, magas és terebélyes. Nordmann fenyő (ez vált be a legjobban, szép, finom illatú, sokáig is megmaradhat, mert úgysem potyog stb.). Egyaránt megjelennek rajta régies és modern díszek is, mindenféle színben. Én azt tanultam, hogy karácsonykor pont ez a lényeg. Van rajta fénysor (egy színes és egy fehéres sárga), a tetején csúcsdísz van (ami az ég felé mutat), vannak rajta füzérek, gömbdíszek, csengők, hosszúkás díszek, hóemberek, világítós hóemberek, egyéb karácsonyi formájú díszek (pl.: Mikulás, csizma, szarvas, templom, házacska, angyal stb.), angyalhajak, házi készítésű, rokonoktól kapott díszek, girlandok, gyertyák, csillagszórók, szaloncukor, pattogatott kukorica, gyümölcs (alma), masni, fahéj felkötve és mézeskalács. Már évek óta ugyanilyen. :-)
Boldog, áldott, békés, szeretetben és örömben gazdag, szent karácsonyt kívánok mindenkinek! :-)
19. vagyok.
Hogy mi a véleményem? Semmi. Én sem vagyok stílusszakértő és itt szerintem pont a dísz, a csillogás és meghittség a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!