Melyik színű díszítés tetszik jobban? A kék-ezüst, vagy piros arany?
2021. dec. 23. 14:48
1/9 anonim válasza:
A piros-arany szerintem melegebb, megnyugtatóbb hangulatot áraszt, úgyhogy én arra voksolok.
4/9 anonim válasza:
A piros-arany. A csillaggal vigyázz, a fideszesek feljelentenek érte! Megtörtént!
5/9 anonim válasza:
Vegyes nem ér? Nálam mindig színes a fa! A kék hideg, a piros meleg hatást kelt, nem lehet őket akárhova tenni! Veszesen, színesben bármilyen környezetben jól néz ki! Nekünk vannak lilák, rózsaszínek, kék, piros, ezüst, fehér, arany is, igazi tobozok, dió, csuhé és csipke díszek is. Hozzá változtatható színű ledsor, így lehet kombinálni, sosem egyforma! :)
7/9 anonim válasza:
Nekem általánosságban a kék-ezüst, bár a linkelt két kép közül meg pont a piros-arany. A mi fánk is "vegyesfelvágott", van azon a rózsaszíntől az aranyig minden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!