Lesz karácsonyfátok? Igazi, vagy műfenyő?
Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 20:57
11/13 anonim válasza:
Lesz, igazi.
De van egy műfenyő is a teraszon, pár hete ott díszeleg, esténként kivilágítva.
12/13 anonim válasza:
Én anno 1997-ben vettem a piacon egy műfenyőt, mellé díszeket és a izzókat (igaz 3 már nem ég belőle).
Nem tudom mi a bánatnak kell igazi fenyő. Vannak akik szerint csak az élő fenyő (ami ki van vágva, azaz haldokló fa) az igazi karácsonyfa. A karácsonyfa egy szimbólum, van kézzel fogható fizikai megnyilvánulása. Most, hogy ez a szimbólum műanyagból van vagy sem, az tökmindegy.
13/13 anonim válasza:
Én az illata miatt vettem élő fenyőt, mert évekig műfenyőt használtam. Ettől most legalább egy kicsit olyan érzésem van, mint gyerekkoromban volt. A hó meg majd egyszer talán még összejön az életemben karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!