Miért van ennyi ember extázisban a karácsony miatt meg miért várják ilyen sokan ha az egész csak egy túlhypolt túlizgult megfeleléskényszerrel dúsított dolog?
Szerintem ez abszolút egyénfüggő. Imádom a karácsonyt, nálunk egyáltalán nem túlizgult vagy túlhypolt. Az ajándékok 3 hete megvannak, még egy kaja vásárlás van hátra (de azt karácsony nélkül is megejtem heti 1szer)
Csak azokkal találkozunk, akikkel igazán szeretnénk és év közben is van kapcsolat. A házat nem takarítom a karácsony miatt, hanem úgy általában szoktam, így mivel tiszta, nincs extra takarítás.Szóval pillanatnyilag én már csak hátradőlve várom a szabadságot :)
Szerintem nálatok valami nagyon nem jól működik, ha így érzel.
Megszokásból, mert mindig így volt, mindenki ezt tartja normálisnak.
Vagy megfelelési kényszerből és nem is élvezik.
3/3-al egyetértek. Egyszerűen szokásból...
De nem jönnek rá, h ez egy rossz szokás. Az emberek nem élnek tudatosan.
De ha te nem így gondolkodsz (nem veszel drága ajándékokat, nem ünnepelsz a hagyományoknak megfelelően, stb. stb.), akkor te egy ufó vagy...egy fura meg nem értett lény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!