Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Miért díszíti fel valaki a...

Miért díszíti fel valaki a lakást/Karácsonyfát már novemberben?

Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesít. Ráadásul a boltokban is egyre hamarabb kezdik..., nem hazudok a KIK-ben augusztus végén kirakták a karácsonyi díszeket.Valahogy így elveszti a varázsát az egész ünnep, hogy csak nyomják le az ember torkán és erőltetik az egészet, az ajándékvásárlósdival meg mindennel.

2021. nov. 26. 08:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem kell azert flegmazni, mert en szemelyesen igy gondolom. :)

Nekem csak azzal van problemam h mindenki a masik arcaba tolja h novemberben mar kint a fa meg a zoknik meg a kismikulas kisjaszol. Fenyeket en is kirakok ilyenkor, es nalam is sokaig kint van, de nem a fa meg a Merry Xmas.😂

Kivanom en is h neked ez legyen a legnagyobb problemad, hogy valakinek pl. bosszanto h augusztus vegen mar kerulgetni kell a csokimikulasokat, es oszinten remelem hogy legkozelebb erdemlegeset “valaszolsz”, mielott magadra venned es 10 eves gyerek modjara nyomnad a hisztit. :)

2021. nov. 30. 21:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Én advent első vasárnapjára már kidekorálom a lakást. Nekem tetszik, és adventtől kezdve már van helye ezeknek is szerintem. Minél tovább élvezhessem.

A másik oka, hogy karácsonykor elutazok a családomhoz, így ha én is csak karácsonyra díszítenék, akkor kb nem is élvezhetném a saját dekorációt. Otthon meg ami van, az igen kevéske. 1 fa. Kinek a pap, kinek a papné.

2021. dec. 19. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!