Miért díszíti fel valaki a lakást/Karácsonyfát már novemberben?
Igazat adok Neked, de hát - az üzlet, az üzlet.
Novemberi fadíszítésről még nem hallottam. Vagy csak azért írtad így, mert a díszek árusítására céloztál?
Gyerekként mi december 24-én szedtük elő a díszeket és került be a fa. Felnőttként próbáltam párszor hamarabb feldíszíteni, de tényleg nincs meg a varázsa úgy a karácsonynak.
Egyébként a pénzről szól az ünnep a kereskedők szemében, megpróbálnak minél többet eladni
Igen, tudom sajnos. :(
Én is tartom magam ahhoz, hogy 24-én kerül a fa elő és díszpompába. Viszont a lakást szép lassan elkezdem télíesíteni. Előbújnak a fények, elkerülnek a rikítóbb párnahuzatok. Szerintem így a szép, együtt készülni az Adventtel! :)
Én sem díszítek még ilyen korán, de ha valakinek ez tetszik, miért ne? Csak mert téged idegesít?
A kirakatokban lévő karácsonyi termékek marketing céljából vannak ott, a fát pedig sokan azért állítják fel korábban, mert nem csak pár napig szeretnének gyönyörködni benne, hanem akár egy hónapon át is.
"Felnőttként próbáltam párszor hamarabb feldíszíteni, de tényleg nincs meg a varázsa úgy a karácsonynak."
Mármint kinek nincs meg a varázs? Neked. De ez nem azt jelenti, hogy másnak sem.
A boltokban en is utálom, mar kb oktoberben kezdodik a Mikulascsomagokkal, meg unnepi csokikkal a nyomulas es idegesito. Viszont anyamek is diszitik mar a fát. Nekem fura de most nyomasztja oket ez a covidos hangulat, a fa meg a fenyek jobb kedvre deritik őket.
Amugy mindig is 24.e elott diszitettuk a fat, foleg azert mert szuleim mindketten 3 muszakban dolgoztak, minden unnep munka szempontjabol ugyanolyan volt mint a tobbi. Ha meg aznap nem dolgoztak lehet elotte nap 12oraztak, igy ha korabban volt ido akkpr diszitettunk. Aztan ez igy megmaradt idosebb korukra. Elnezegetik a fat, meg a villogo fenyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!