Szereted a karácsonyi vásárt?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 21:21
1/11 anonim válasza:
Nem érdekel különösebben. Ha pár évig nem látom, nem esek kétségbe, de bajom se nagyon van vele.
2/11 anonim válasza:
Voltam pár helyen, Bécsben, Pozsonyban, itthon is . Egyszer elmegy, de semmi különös. Most nincs is kedvem hozzá.
3/11 anonim válasza:
Mi is imádjuk , mennénk külföldre is ha nem lenne ilyen nehézkes...
4/11 anonim válasza:
Nem igazán.Ha a család kiszeretne menni nézelődni,akkor kimegyek velük,de saját magamtól egyedül biztos hogy nem.
6/11 anonim válasza:
Vörösmarty téri karácsonyi vásáron voltunk többször, aztán gyerek felnőtt, én pedig egyedül nem járok, kibírom, nem hiányzik.
7/11 anonim válasza:
Ha a szabadtérire gondolsz, akkor a nem bóvli piacos hangulatút igen. A rendszerváltás után pl. itt Budapesten is több ponton olyan volt, mint egy „lengyel piac”.
Amikor átvette ezek helyét a kézműves, egyedileg készített termékek árusítása, forralt boros, rumpuncsos, mézeskalács illattal fűszerezett vásárok, azt már igen. Halk, nem agyoncsépelt zene, laza séta, nézelődés, egy-egy művész standjánál beszélgetés az alkotóval stb., azt már szeretem.
Bécsben kétszer voltam csak. Az első még kellemes volt. Akkor mi még nem nagyon utazhattunk nyugatra. Sok évvel később, már rémálom volt.Akkor sok magyar és más országból való volt ott. Hangoskodás, lökdösődés, nagy tömeg volt.
8/11 anonim válasza:
A bécsi nekem nagy csalódás volt 5 évvel ezelőtt.
9/11 anonim válasza:
A tömeget utálom, a hangulatot, kézműves termékeket és főleg az enni és innivalókat szeretem.
10/11 anonim válasza:
Hogyan van az, hogy ti jobvan tudjátok, én mit szeretek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!