Miért nem szeretem a karácsonyt?
Egyszerűen nincs kedvem felkelni mert nem akarok karacsonyi. Nem szeretnek a fa korul ulni és már megint álmosolyogni az ajandekok moatt miatt mert megint rosszakat adtak.
Novemberben még vártam meg minden de ez mostanra teljesen eltűnt. Sőt már egyáltalán nem szeretném.
Mit tegyek?
Én sem szeretem. A szülői házban szerettem utoljára. Így, hogy nekem (nekünk a férjemmel) kell megteremteni a körülményeket, a hangulatot, már nem érzem azt, amit a szülői házban (és ezen az sem változtat, hogy van gyerekem, és az ő szemének a ragyogása, meg satöbbi.... SOHA nem lesz már olyan még a gyerekkel sem, mint anyuékkal anno.)
Ez van.
Nekem is csak egy nap, és kb. 1,5 hét, amikor nincs munkahely.
azt hogy miért nem szereted, megválaszoltad saját magadnak.
"Nem szeretnek a fa korul ulni és már megint álmosolyogni az ajandekok miatt miatt mert megint rosszakat adtak."
A mit tudsz tenni, az már egy jobb kérdés.
Mondjuk ha a karácsonyt csak az ajándékok miatt szereted, és azért utálod mert nem jókat kapsz, akkor ott már alapból baj van. A legtöbb amit tudsz csinálni hogy megmondod előre hogy mit kérsz (lehetőleg ne kerüljön olyan sokba amit tudod hogy nem engedhetnek meg a szüleid hogy megvegyenek), és szeresd a családod, és értékeld hogy van, mert ha csak azért nem szereted a karácsonyt mert szarok az ajándékok, és alapból csak azért szereted mert vannak ajándékok, akkor sajnos elég szar családban élhetsz, ez persze nem tudjuk kinek a hibája, elvégre lehet hogy a szüleidet nem szereted érthető okokból, meg az is lehet hogy picit el van méretezve a kabát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!