Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit szóltok a kordonokkal...

Mit szóltok a kordonokkal körülvett karácsonyi vásárhoz Pesten?

Figyelt kérdés

El fogtok menni?

Mégis hogy fogják ellenőrizni, hogy mindenki be van-e oltva?!

Hatalmas sorok lesznek, úgy sejtem

2021. nov. 23. 10:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
Mi is örülünk, hogy vidéken maradsz és nem álltok a busz ajtajába amikor még le se szállnak az emebrek, de ti már tolakodtok felfelé, h ti legyetek az elsők akik felszállhatnak stb ...és az se fog zavarni ha vidéken maradtok és nem álljátok el keresztbe a mozgólépcsőt terpeszkedve , meg a vészjelzőt se nyomkodjátok legalább a leszállásjelző helyett...
2021. nov. 24. 14:53
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
#12 wow , megcsillant az értelem (ja nem)
2021. nov. 24. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Nem hiszem, hogy ki fogok menni, nem érdekel.

De annak örülök, hogy kártyát kérnek, nekem van, akiknek nincs, azok meg legalább jobban megutálják a Fideszt, tiszta haszon. Lassan úgyis mindenhol kártyát fognak kérni.

2021. nov. 24. 22:54
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
11es mi sem vagyunk Pestiek, ahol kultúr hozzászólásod jellemzi a várost. Viszed jó hírnevét te is.
2021. nov. 26. 13:30
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Pesti vagyok, általában ki szoktunk menni. A kordont nem bánom, tömeg van, valahogy muszáj szűrni azokat, akik nem védettek a vírus ellen - tetszik vagy sem. De az biztos, hogy annak ellenére, hogy három vakcina is bennem van már, inkább egy kevéssé zsúfolt napszakot választok.

Amíg a járvány le nem cseng, ez lesz. Értem, ha valakinek nem tetszik, de ez ettől nem fog megváltozni.

2021. nov. 26. 17:02
 16/16 anonim ***** válasza:
A Vörösmarty téren idén voltam másodjára a karácsonyi vásáron. Két éve az első se volt túl nagy durranás, keveselltem a karácsonyi cuccot. Az idei meg sajnos kritikán aluli. Én ilyen gyorsan még WC-re se rohanok, ha rámjön a hígfosás, mint amilyen sebességgel mentem végig ezen a mostani semmin.
2021. dec. 19. 22:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!