Milyen márkájú szaloncukrokat szerettek a legjobban?
Figyelt kérdés
Én a Stühmer, Milka, illetve Szamos márkájú szaloncukrokat szeretem leginkább.2021. nov. 20. 12:22
31/54 anonim válasza:
Minden válasz 100%-on áll, vagy közelében. A 29. miért van ilyen durván lepontozva?
Mert nem egy márkát írtam?
32/54 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért. Én zöld kezet adtam. :)
2021. dec. 12. 15:28
33/54 anonim válasza:
Mióta felnőttem, azóta a zselés a kedvencem, de tavaly felfedeztem a Tibi fahéjas-szilvásat és imádom. Örülök, hogy idén csinált a Tibi 2 féle vegyeset (klasszikus és gyümölcsös), így kevesebb dobozzal megúszom a változatosságot:)
34/54 anonim válasza:
Stühmer fehércsoki, pisztáciás töltelékkel.
35/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2021. dec. 12. 23:27
36/54 Dorka900 válasza:
Stühmer megy nálunk is, meg a Szamos. De felfedeztük most a Sulyán szalocukrot, eszméletlen finomak, az Egy falat menyország nevű lett idén valami versenyen a nyertes, gyümölcskenyér ízű, nagyon finom :)
sulyancukraszda.hu/index.php?page=product&PRID=1534
37/54 anonim válasza:
Dorka900 - 9000 forint belőle egy kiló. Köszi, de nekem arra nem telik. És nem tízszer jobba 900 forintosnál.
Egyébként ez egy reklám?
38/54 A kérdező kommentje:
Nektek is ment a zöld kéz, köszönöm a válaszokat! A Sulyánt még nem próbáltam.
2021. dec. 17. 14:21
39/54 Dorka900 válasza:
Nem reklám, ez egy kérdés volt, mivel különlegesnek ítéltem, ezért belinkeltem, gondoltam, azért kérdezi a kérdező, mert érdekli :D Arról meg ki tehet, hogy neked arra nem telik? Idézem a kérdést: Milyen márkájú szaloncukrokat szerettek a legjobban? Nem láttam benne, hogy csakis az olcsó tescosat lehet írni, de legközelebb észben tartom, hogy tekintettel kell lenni arra is, akinek hátha nem telik rá. Vicc komolyan mondom.
40/54 anonim válasza:
#39 én örülök, hogy belinkelted, nekem nagyon megtetszett, rendelni fogok :) sajnos a szegénységgel villogás nagyon megy ezen az oldalon, szinte már el kell ásnod magad, ha nem közmunkás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!