Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a férfi tanáromnak...

Mit vegyek a férfi tanáromnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Karácsonyi húzásnál a tanárt húztam, és nincs nagyon ötletem. KB 5000ft értékben kellene. Gondoltam borra is, de nem tudom milyet szeret. Ajándékcsomagot nem szeretnék, mert az olyan mintha az utolsó pillanatban kerestem volna valamit. Ötletek?

2021. nov. 18. 21:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csak valami jópofa, névre szóló bögrét meg pólót vagy ilyesmit ne! Vegyél mondjuk egy a szakterületéről szóló érdekes könyvet.
2021. nov. 19. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Az atlag tanár épp nem tud mit kezdeni a cuki kezzel készített vackokkal, nippekkel, akármi diszekkel, amik az ajándékozó ízlését -meg pénztárcáját tükrözik- nem a sajátját.

Szemelytelen, felhasználható ajándék kell, pl csoki, ital, könyvutalvány.

Pólót amúgy is csak olyannak illő ajándékozni, akivel meghitt kapcsolatban vagyunk.

2021. nov. 19. 15:36
 13/17 anonim válasza:
35%
ha polót akarsz csináltatni, vagy bögrére gravírozni akkor ajánlom a letmicro.com oldalt, saját képeket, feliratokat lehet készíteni nagyon jó érték/arányban.. Minőségi anyagokból készülnek és tényleg úgy néz ki mint ahogy tervezted. Egy bögrére rajzoltam ajándékba már 3 éve, nagyon jól bírja még mindig nem kopott le semmi baja nincs a mintának
2021. nov. 19. 16:06
 14/17 A kérdező kommentje:

Még mindig nem jutottam semmire😕

Valaki még ötlet?

2021. nov. 29. 21:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Libri ajándékkártya, prémium minőségű csoki (Stühmer, Lindt, kézműves csoki), határidőnapló, Bögre (ha tudod hogy kávéimádó, akkor "coffee is always good idea" vagy valami jó felirattal.

Esetleg egy csemege csomag (kávé, tea, csoki, kesudió/pisztácia stb)

De a neten is nyomozhatsz, hogy vajon milyen hobbija lehet. Mert ha nagy horgász, akkor lehet egy boyle-t vagy nem tudom.

2021. nov. 30. 12:15
 16/17 anonim válasza:
mit vettél végül?:3
2022. jan. 10. 11:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Egy Libri ajándékutalványt és egy bonbont
2022. jan. 10. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!