Mit vegyek a férfi tanáromnak karácsonyra?
Édesanyám tanár, és 30-40 éve még tényleg szokás volt ajándékozni a tanároknak.
Szóval tapasztalatból:
vagy csinálj/vegyél valami egyedit- anyunak még így nyugdíj után is kint vannak a falon 20 éves gyerekrajzok (és van egy, ami szerintem már fél misit tuti ér, tekintve, hogy az illető azóta híres) és kaspók, szobrocskák
Vagy vegyél egy nagy rakás édességet, ami kicsit különlegesebb, de anyu mindennek örült, akkor is, ha tejcsokit kapott, pedig azt nem szereti
Hú, ez nehéz kérdés. Esetleg a munkatársaitól kérdezd meg, hogy van-e valamilyen hobbija vagy mivel szeret foglalkozni szabadidejében. Persze, hogyha ezeket tudod, akkor nem kell másokat megkérdezni. :)
De ha senki nem tudja vagy senki nem tud róla mit mondani, akkor én lehet, hogy megkérdezném.
Mert például mi van, ha egy bőr pénztárcár szeretnél neki ajándékozni és közben lehet, hogy vegán.
Vagy csokit vennél neki, de lehet hogy cukorbeteg.
Szóval valakitől kellene valamilyen információt róla beszerezni, a fentiek miatt.
Persze nyilván mindennek örülni fog, de azért csak jobban örül, hogyha számára is hasznos, nem pedig haszontalan.
Emellé természetesen készíthetsz neki valamit saját kezűleg is. Mert az olyan kedves. Legalábbis szerintem.
Fizika - informatika tanár. Tényleg nem tudok kB semmit róla, heti 2 órám van vele. 40-50 év körüli.
Még ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!