Mit kér sz karácsonyra?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból :)2021. nov. 18. 14:31
11/19 anonim válasza:
Semmit. Nincs semmire sem szükségem. Kapok majd valamit az tuti, de jobb' szeretem, ha az meglepetés lenne számomra. Amúgy sem értem minek kellene ezen már most gondolkozni. Könyörgöm még hol van a karácsony?
12/19 anonim válasza:
Azt, hogy kettesben lehessek a párommal
14/19 anonim válasza:
Én semmit nem kérek, nekem nem az a fontos, de néha azért jó érzés, ha meglepnek valamivel. :)
15/19 anonim válasza:
Nyugalmat, bekesseget, jo kajakat, finom sutiket ... es tok klassz lenne ha nagy pelyhekben esne a ho :)
16/19 anonim válasza:
Pasit 🙏🤣 Amúgy nem fogok kapni semmit, dehát ez van. Lehet, hogy magamnak veszek majd valamit. Csak még nem tudom, mit kéne.
17/19 anonim válasza:
előreláthatólag könyvet, színes fonalakat és könyveket a kézműves hobbijaimhoz, meleg sapka-sál szettet és a kedvenc csokimat.
19/19 anonim válasza:
Hamis Usa dollárt rendelek a “buzzprops” oldalról. Teljesen legális ha nem használod, rá van írva a pénzekre hogy replica és amellett 99%-os másolat. Lesz 10000 dollárom amit bárkinek mutogathatok és ha nem vágják hogy mit jelent a replica szó ( ami rohadt kicsi) akkor beveszik hogy igazi :D imadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!