Mit vesztek anyukátoknak karácsonyra? :)
Figyelt kérdés
Tudom, kissé hamar kerül ki ez a kérdés, csak kíváncsi vagyok. :)2021. nov. 10. 12:37
1/25 anonim válasza:
Könyvet biztos, mert imád olvasni.
2/25 anonim válasza:
Mi a testvéremmel közösen veszünk neki valami csokit (alap :D ) meg egy bögrét ami tetszik neki, meg csináltatunk egy közös képünkkel valamit (valószínűleg kispárnát). :)
3/25 anonim válasza:
A tavalyi csomag amit kuldtunk elkeveredett a postan,ugy beszeltuk meg,hgy iden majd csak felhivjuk egymast. Kulfoldon elek,szoval nehezebb a talalkozas
4/25 anonim válasza:
Lindt deszertett kap és valamilyen kozmetikai csomagot,és esetleg még valamit .
5/25 anonim válasza:
3 válaszoló én is külföldön élek de én Hermes küldtem a karácsonyi csomagot.meg is érkezett hiánytalanul csomag még karácsony előtt anyukám hoz.
6/25 anonim válasza:
Arcápolási termékeket, mert számomra ez fontos dolog. Ezen kívül próbálok időt tölteni a családdal, esetleg valami közös program 😊
7/25 anonim válasza:
Én készítek egy olajfestményt, valószínűleg tájképet, és bekeretezem. Mindig saját kezűleg csinálok valamit. Mellé kapni fog valamilyen különleges édességet, sütőtökös bonbonra gondoltam, azt egyszer kóstolta és nagyon ízlett neki.
8/25 anonim válasza:
És neki is fontos az arcápolás?
9/25 anonim válasza:
Hermes eddig ket csomagom hagyta el...
10/25 anonim válasza:
LV Twist MM táskát és a kedvenc bonbonját (itthon nem lehet kapni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!