Érdemes lenne átfesteni?
Új műfenyőt vettem. Eddig fehér színű volt, amihez minden dísz ilyen sötétebb pezsgőszínű volt. Elég nagy adag dísz, egész kollekció, van benne kisebb gömb, nagyobb gömb + csillagok.
Már kb. 8 éves volt az a fehér műfenyő, lecserélem, már vettem egy hagyományos zöld színű műfenyőt, de úgy érzem, nem passzol hozzá a régi díszek színe. Érdemes lenne átfesteni, átfújni? Ha igen, milyen festékkel? Nem a színére kérek tanácsokat, hanem a módszerre, festék típusra.
Én egyszer az összes régi, kopott, illetve színben már nem passzoló díszünket felújítottam.
Decoupage ragasztóval bekentem a díszek teljes felületét, beszórtam csillámporral, majd amikor megszáradt, ment rá még egy réteg ragasztó. Így nem potyog a csillám.
Nagyon szépek lettek, igaz, mind csillámos, így ha valaki nem szereti a nagyon csillogó dolgokat, annak nyilván nem jó, de nekem nagyon tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!