Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mivel ajándékozzam meg 40-45...

Mivel ajándékozzam meg 40-45 közötti férfi kollégámat Karácsony alkalmából?

Figyelt kérdés
Nem mondhatnám, hogy örülök neki, de a többség döntött: megszavaztuk, hogy a kollégáimmal kihúzzuk és körbeajándékozzuk egymást Karácsony alkalmából, Mikuláskor. Ugyan családi körben (a kisgyerekeket leszámítva) már évekkel ezelőtt leszoktunk bárminemű ajándékozásról, de ezzel még nem is lenne különösebb gond. Ám nehezítő körülmény, hogy az ajándéknak valamilyen kézműves dolognak kell lennie, a költségekkel és a ráfordított idővel mindenki saját belátása szerint gazdálkodik. Tisztáztuk, hogy a "kézműves" elég tág fogalom, lehet varrni/kötni, sütni/főzni, verset írni, vagy valamely vásárolt dolgot hozzáadott értékkel felruházni és azt átadni. Én egy iszonyatosan fakezű és fantáziátlan huszonéves férfi vagyok, így leginkább az utóbbi verzió felé mozdulnék el, de nem zárkózom el semmitől, szívesen veszek bármilyen ötletet, még a legegyszerűbb, legkézenfekvőbbnek tűnőket is, mert nekem jó eséllyel nem fog sokminden eszembe jutni, és még kevesebb lesz, amit meg is tudok majd valósítani, a kézügyességem és bármilyen művészeti érzékem elég komoly gát. Irodisták vagyunk (jogi/gazdasági területen, ha ez számít), és viszonylag zárkózottak mindketten. Nem fecsegünk sokat, gyakorlatilag nincs információnk egymás magánéletéről, hobbijáról. Alkoholról lehet szó, ennyit tudok.

2021. nov. 16. 13:06
1 2
 11/13 anonim válasza:

"Amúgy kösz b+ a qrvahasznos, releváns kommentet így lassan január közepén"

:DDDDD

2022. jan. 11. 14:06
 12/13 anonim válasza:

Úgy kerültem ide, hogy 2 Karácsony nevű ismerősöm van + a főpolgármester, na ők küldtek, hogy tőlük akarsz-e valamit :D :D

Amúgy nem, csak feldobta a gyk a kérdést, nekem meg jól esett trollkodni. :)

2022. jan. 12. 09:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Jól tetted. ;)
2022. jan. 12. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!