Kreatív ötletek 20 főnek?
Férjem részéről a keresztszülőkkel, unokatestvérekkel találkozunk karácsony másnapján.
Tavaly műanyag dobozokat fedtem be karácsonyi csomagolópapírral, s főztem ki karamellaszószt amit baba ételes üvegekbe raktam,(120ml) s mellé fejenként 6 db mezes kekszet csomagoltam. Fejenként filléres megoldás mégis nagyon jól nézett ki.
Örültek neki.
Tudtok esetleg hasonló ötleteket ajánlani?
Válaszotokat előre is köszi. <3
Èn nagy mennyiségben idèn angyalt horgolok (a szárnyak még hátra vannak), de gasztro tèren most nagy kedvenc nálunk a fahèj szörp, teába is nagyon finom :)
Tavaly könyvjelzőt kaptak, amin teás kanna medál lógott, illetve két-két különlegesebb tea filtert a Teaház-tól válogatva.
ha a hat darab kekszet különböző méretű csillag kiszúrókkal készíted, és egyre csökkenő méretben feltűzöd őket egy pálcikára, cukormázzal meglocsolva-díszítve nagyon kis cuki fenyőfák lesznek belőlük. fóliába csomagolva nagyon nagy siker volt tavaly a családban.
anya szőlőlekvárt tett el idén, mindenféle ilyen extrákkal, hogy narancshéj, meg rumos meggy, meg nem tudom mik vannak bennük. én azzal kísérletezem a család kiskorúinak, hogy két félgömböt öntök csokoládéból, megtöltöm kakaóporral és marshmallowval, és összezárom őket, és akkor ilyen tejben oldható forrócsoki esz belőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!