Idén kinek veszel karácsonyra ajándékot, és mit?
A macskáimnak 2 játék vasútat, és egy komolyabb bútort készíttetek.
Anyámnak fülbevalót (azt szeretne már venni egy ideje)
A legjobb barátomnak egy könyvet, ami tudom hogy érdekelné.
A "páromnak" semmit, mert minden évben kötelező mód beduzzog, összeveszést generál karácsony előtt, hogy az anyjával ünnepelhessen. Legalább főzni se kell neki ünnepi kaját.
Más rokonommal pedig nem vagyok olyan közeli viszonyban, hogy ajándékozzunk. Tehát ennyi..
Akiknek tudok még adni: Anyumnak valami olyat, amit szeretne. (Mindig megmondja) Öcsémnek valamilyen márkás ruha (tréning, cipő, póló, pulóver, stb..)
Nagymamanak gravírozott ajandektargy, fotoalbum családról.
Párommal évek óta nem ajandekozunk egymásnak, helyette minden evben veszünk valami nagyobb összegű dolgot, amit szeretnénk (pl új laptop, tv, valamilyen bútor, masszázskád..stb. olyan is volt, hogy elutaztunk valahova pihenni.)
Szerintem csak páromnak, de még nem tudom, hogy mit. Valami cuki mintás alsógatyát biztosan, mert azt már régóta ígérem neki, de azon kívül még nem tudom, hogy mit.
Mamáméknak lehet, hogy sütök mézeskalácsot. Illetve sütök mézeskalácsot, de csak akkor adok nekik is, ha jól sikerül.
A férjemnek könyvet és pulóvert.
A lányomnak pandás fűszertartót, horgolt lila vállkendőt, pandás ágyneműhuzatot, kicsi panda macit.
A fiamnak kapucnis felsőket.
A menyemnek nyuszis ágyneműhuzatot, rózsaszín sálat és speciális szakácskönyvet.
A vejemnek takarót, hangjegyes pénzgyűjtőt, és még 2 ajándékot, amiket még nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!