Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Idén kinek veszel karácsonyra...

Idén kinek veszel karácsonyra ajándékot, és mit?

Figyelt kérdés

2021. nov. 9. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

A macskáimnak 2 játék vasútat, és egy komolyabb bútort készíttetek.

Anyámnak fülbevalót (azt szeretne már venni egy ideje)

A legjobb barátomnak egy könyvet, ami tudom hogy érdekelné.

A "páromnak" semmit, mert minden évben kötelező mód beduzzog, összeveszést generál karácsony előtt, hogy az anyjával ünnepelhessen. Legalább főzni se kell neki ünnepi kaját.

Más rokonommal pedig nem vagyok olyan közeli viszonyban, hogy ajándékozzunk. Tehát ennyi..

2021. nov. 9. 20:35
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Sose tudom hogy ki mit szeretne pontosan,ezért pénzt szoktam adni,így eldönthetik saját maguk hogy mire is költsék,ez a legegyszerűbb.
2021. nov. 9. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Az öcsémnek, és rénszarvas alakú karácsonyfadíszt.
2021. nov. 9. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Szüleimnek és a húgomnak valami apróságot.
2021. nov. 10. 10:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Férjemnek még nem tudom. Lányomnak könyveket, társast és elvileg idén is lesz LEGO, de az most nem biztos.
2021. nov. 10. 18:45
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
ööö én nem veszek senkinek, ill. én is várom hogy vegyen a Jézuska meg a Mikulás nekem is.
2021. nov. 10. 22:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak szűk családban ajándékoztunk mindig. Férjem, lányunk, szüleink (sajnos, már mindkettőnknek csak az anyukája él).
2021. nov. 11. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek tudok még adni: Anyumnak valami olyat, amit szeretne. (Mindig megmondja) Öcsémnek valamilyen márkás ruha (tréning, cipő, póló, pulóver, stb..)

Nagymamanak gravírozott ajandektargy, fotoalbum családról.

Párommal évek óta nem ajandekozunk egymásnak, helyette minden evben veszünk valami nagyobb összegű dolgot, amit szeretnénk (pl új laptop, tv, valamilyen bútor, masszázskád..stb. olyan is volt, hogy elutaztunk valahova pihenni.)

2021. nov. 11. 17:31
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem csak páromnak, de még nem tudom, hogy mit. Valami cuki mintás alsógatyát biztosan, mert azt már régóta ígérem neki, de azon kívül még nem tudom, hogy mit.

Mamáméknak lehet, hogy sütök mézeskalácsot. Illetve sütök mézeskalácsot, de csak akkor adok nekik is, ha jól sikerül.

2021. nov. 13. 00:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A férjemnek könyvet és pulóvert.

A lányomnak pandás fűszertartót, horgolt lila vállkendőt, pandás ágyneműhuzatot, kicsi panda macit.

A fiamnak kapucnis felsőket.

A menyemnek nyuszis ágyneműhuzatot, rózsaszín sálat és speciális szakácskönyvet.

A vejemnek takarót, hangjegyes pénzgyűjtőt, és még 2 ajándékot, amiket még nem tudok.

2021. nov. 13. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!