Lucfenyő!
Utolérhetetlen illata van, ez kell a karácsonyhoz.
Persze hullik rendesen, mindenhol fenyőtű lesz.
Soha nem kéne nekem norman meg hasonló tulajdonképpen szép fenyő..
Attól függ hova, milyen házba, mekkora szobába és főleg, hogy milyen tulajdonságokat preferálnátok.
Sokan műfenyőt vásároltak, jelszóval természetvédők, de ez egy puszta badarság. A műfenyő szinte teljes mértékben műanyag, ahogy a nevéből is sejthető, a levelei és az ágai pedig nem is hasznosíthatók újra. Szerintem sokkal zöldebb egy igazi fenyő, amit felhasználnak még utána vagy egyszerűen csak hagyják lebomlani, illetve utána ültetnek a helyére akár több fenyőt is, mint egy tömény műanyag, aminek a háromnegyede utána az óceánokban, meg az erdőkben köt ki.
Az igazi fenyőnek finom illata van, hangulatot ad, különösen a gyertya, a csillagszóró, az ünnepi sütik és esetleg a tömjén illatával keveredve. A természetnél nem tud jobbat alkotni az ember, az illatosítók pedig inkább büdösek, mint kellemesek. A műfenyő kevésbé is élethű. Szóval én az igazi fenyő mellett vagyok. Az hogy vágott vagy elő csak rajtad múlik.
Viszont, ha kicsi a ház és a szoba, akkor inkább a műfenyő, mert az után nem kell takarítani és általában kisebb is. Ha társasház, akkor nem kell minden évben újat venni és felcipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!