11/18 anonim válasza:
#10.
A műfenyő is ugyanúgy szennyezi a környezetet... Az egész szinte egy műanyagtömb és nagy része újra sem hasznosítható. Az élőt sem kell feltétlen kivágni, lehet akár cserepes is. De a kivágott helyére is ültetnek akár többet is. Van az interneten is olyan oldal, ahol jelképes összegekért, a Föld azon területein, ahol kiirtották a fákat, ültetnek annyi fát, amennyit szeretnél.
12/18 anonim válasza:
Pár éve sikerült vennünk egy szép műfenyőt, mindig gyűlöltem az élőt!
13/18 anonim válasza:
Már vagy tíz éve vettünk egy apró műfenyőt, azóta az van minden évben. Feleslegesnek tartjuk pénzt költeni évente új fára. Hacsak nem málik szét idővel a műfenyő, akkor még 40 év múlva is ugyanez a fánk lesz.
14/18 anonim válasza:
Élőfenyőfát jobban preferáljuk.
15/18 anonim válasza:
Egyik se.
Bár az lehet, hogy a kerti fenyőfát feldíszítjük madáreleség-golyókkal. :)
16/18 anonim válasza:
Mindkettő. Végre egyedül élek és nem ugat bele senki.. eddig mindig ment a hiszti, hogy "jajj hát a tűlevél benne marad a szőnyegben,bla bla ".
Most h egyedül vagyok azt teszek a lakásba,amit akarok. Persze felállítom a műfenyőt is, mert így legalább lesz 2 fám :D
17/18 anonim válasza:
Én most csak fenyőágakat veszek. Szépen feldíszítem.
18/18 anonim válasza:
Nincs olyan ismerősöd, akinek meg tudod metszeni a fáját? :D Olcsóbb, mint venni pár ágat horror áron
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!