Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a barátomnak...

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Én és a párom 17 évesek vagyunk.Fogalmam sincs hogy mit vegyek neki.Régen mindig játszot,gépen de már nem játszik sőt már el akarja adni.Mert inkább velem akar időt tölteni.Egy éve vagyunk együtt de sose szolta el magát h esetlegesen kéne neki valamilyen tárgy.

Szeret horgászni,de mivel nincs úgy sok pénzem nem tudok neki komolyabb dolgokat veni a horgász felszereléséhez.Akar veni most botot és orsot de kicsit drága nekem.600 lejes botot akar veni nekem pedig ennek a pénzöszegnek még a fele sincs meg.Mikulásra egy egy forma pizsamát gondoltam és sok édeséget.De karácsonyra fogalmam sincs.Semmilyen ruha neműt nem akar.Gondoltam boxere de azt sem szeretne.Tavaj zoknit vettem neki.De nem szereti sose hordja.Mondta h akar majd veni párnát de mondta h az édesanyukájával mennek veni,mert ő előbb szereti megnézni,h kényelmes e neki.Ékszereket nm szereti,övet sem tudok veni mert azt is kapot tavaj a nagyszüleitol.Gondoltam ilyen nagy bekereztetett képre amit fel tudna tenni a falra és mondtam is neki és mondta h ez nm lenne jó karácsonyra,hanem inkább évfordulóra ,Macit is kapot már.Telefon fokot sem szeretne főleg nm mintásat,a mostani tokját nagyon szereti és nem cserélné le.Elektromos borotva meg ilyeneknek nem lenne értelme mivel,nincs rá szüksége.Beszéltük h veszünk majd egyforma bögrét de most h megkérdeztem ezt az ötletet azt mondta nem mert sok bögrékbe van már.Cipőre gondoltam de ő nem szereti úgy h nem próbálja fel.Igazából semmilyen ötletem nincs,és szeretném ha örömet tudnék neki szerezni,mert egy nagyon csodálatos fiú,és megérdemel egy csodás ajándékot amit tényleg szeretni fog és örülni fog neki.Mondta h eddig a legtöbb ajándék tetszet neki amit kapot de nem használja őket csak a szobájában porosodik.A Tavaji ajándékaimat sem nagyon vette elő a szekrényből.Teljesen tanácstalan vagyok.Gondoltam meg bora mert úgy őrült mikor kapot szülinapjára,de mondta h neki nem kel mert ő nem szereti az alkoholt.Cigizni se cigizik.Nehéz neki ajándékot venni

2021. nov. 2. 04:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezd meg,hogy ő milyen ajándékot akar vagy mire van szüksége. Vagy beszéljétek meg, hogy csak apróságot vegyetek egymásnak. Esetleg adhatnál neki egy általad készitett ajándekot.

De ha semmi nem tetszik neki tud le egy csokival.

2021. nov. 2. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Elektromos fogkefe?

Ora?

Szerszam?

Polo, vagy valamilyen ruha?

Taska, amivel suliba - munkaba jar, vagy egy övtaska amibe belefer a telefon,penztarca?

Penztarca?

Kreativan keszits neki valamit, pl egy csinaltam mar olyat, adventi kalendarium 24 - különbözö sör, becsomagolva, megszamozva.

Ugyan ezt dobozos üditökböl, különbözö fajta, egyesevel becsomagolva, es a Boldog Születesnapot - betüi voltak rairva.

Horgasz szek?

De a horgaszathoz is millioegyfajta kiegeszitöt lehet venni....

2021. nov. 2. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Vegyél neki egy könyvet, ami a horgászatról szól. Ja, és a helyesírást gyakorold. Vagy nem itt élsz?
2021. nov. 3. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Helyesírási szótárt vennék.
2021. nov. 3. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Ha tárgyat nem akar, vegyél élményt.
2021. nov. 29. 04:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Na tudod már mit fogol neki venni?
2021. nov. 29. 20:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Mi megbeszéljük mit vegyünk,én felvettem az ötletet de mindig sikerül lebeszéljen róla.Sok jó ötletett olvastam a válaszok közül de valamiért egy sem tetszet neki.De mivel szeret horgászni és sokszor napokra is elmegy,nem feltétlenül van áram hogy tudja tölteni a telefonját ezért valószínű külső aksit veszek,neki is csak ez az egyetlen dolog jutott eszébe.De még hátha valami jobb is eszembe jutt
2021. dec. 2. 01:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Az nagyon jó ötlet!

Részben otlet merítés miatt is olvasom a kiirt kérdést es most nekem is adtál egy tippet a testvéremnek ezt fogok venni! Ő kirandulni jár es rajtunk, van a frász állandóan, ha lemerül es nem lehet elérni!

2021. dec. 3. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!