Mit vegyek neki karácsonyra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom hogy még NAGYON korai… de én mindig szeretek előre szervezkedni. A barátomnak kellene karácsonyi ajándék ötlet. December elején leszünk együtt 1 éve ha ez számít valamit. Érdeklődési köre: sportok (főleg foci, floorball, futás és kosár), fotózás, rajzolás. 15 éves. Ja és eddig annyi van tervben hogy csinálok egy portré rajzot magunkról amit bekereteztetek… szerintetek ez jó? Mit vegyek mellé? Köszi minden választ <32021. okt. 3. 00:26
11/25 anonim válasza:
Közös képes karácsonyfa dísz a kép mellé esetleg?
12/25 anonim válasza:
Arról senki nem beszél, hogy a kérdező 15 éves? Az oldalon 16 a korhatár. Hahó, moderátotok, tessék kitiltani a kérdezőt, mert ha nem teszik akkor minek van korhatár az oldalon? Más kérdéséhez bezzeg betudnak szólogatni, hogy 16 a korhatár, itt azon csodálkozom, hog, senki nem vette észre. :D De jelentettem a kérdést, talán törlik a fiókját. Gyere vissza 16 évesen drága, ugyanaz a szabály vonatkozik rád is. Sajnálom ha nem sikerült felfognod meg elolvasnod a szabályokat, biztos diszlexiás lehetsz. :)
13/25 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a képes volt normális választ írni.
Neked pedig kedves 12-es elmondanám hogy tegnap lettem 16 ;)
2021. nov. 1. 00:16
14/25 anonim válasza:
Ez nem változtat azon, hogy 16 éves korod előtt regisztráltál. Ugyanúgy fogyatékos vagy mert nem tudtál olvasni. :)
15/25 anonim válasza:
13 minek van kiemelve ez a kérdés ha már megkaptad a normális választ? Vagy azokat sem tudtad értelmezni? Xd Hülye pitsa.
16/25 anonim válasza:
Jaj istenem de nem normális, szingli, csúnya, agyatlan, mocskos nem normális patkány vagy te, drága utolsó, és szerintem te vagy, aki első körben is írogatott. Lehet téged soha nem szeretett senki, de Ő boldog, és a barátjával és a családjával tölti a karácsonyt boldogsagban és szeretetben, és te? Egyedül a panelban, mert annyira egy undorító visszataszító r0h@dék vagy, hogy mindenkit elmartál? Az ilyen miért nem nézi meg a 12.emeletről a betont, ha annyira savanyú a szőlő?
17/25 anonim válasza:
Te nem vagy normális 12:49 meg a többi válaszod. Tényleg csak az lehet, hogy te már 40 éves vagy és egyedül töltesz már évek óta minden ünnepet. Megkerdezte, mit adjon a barátjának, és bantod? Itt a példa, hogy a jó isten a gonosz, mocskos, hányadék embereket tartja meg nekünk.
18/25 anonim válasza:
Xd hát srácok egyik állításotok sem talált. Xd Nekem is van barátom, és én már tudom mit veszek neki. Másrészt meg nem kell megkérdeznem, mert ismerem eléggé ahhoz, hogy tudjam mit szeretne, én nem vagyok olyan hülye, hogy egy kérdést kiírjak, mert így minek van együtt a párjával ha ennyire nem ismeri? Logic...
19/25 anonim válasza:
Tessék kedves utolsó kettő, fogadjátok meg a kérdező tanácsát: "Egyébként meg elég szemét dolog hogy név nélkül beszólogatsz úgy hogy semmit nem tudsz rólam. "
Csáó. ;)
20/25 anonim válasza:
Mi van kérdező, nem tudod megvédeni magad, hogy a csicska pasidat úszítod rám? Ez gáz, hogy ennyire nem bírsz kiállni magadért. Én sokkal belevalóbb csaj vagyok mint te, legalább kiállok magamért, nem is húz velem újat senki, de te még ahhoz is besz*ri vagy, és inkább patkány módon rámúszítod a kisfiút, miközben te elmész sírni a sarokba. Gondolom nagyon szíven üthetett a válaszom ha nem te reagáltál hanem mást küldtél. Remélem öngyi azért nem akartál lenni. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!